Nánási Pál őszintén mesélt arról, miért hagyta egyedül utazni Ördög Nórát: videó

videó Nánási Pál Ázsia Express Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz című műsor forgatása alatt Nánási Pál és Ördög Nóra is felvételeket készített, egészen az indulástól a műsor utolsó felvételéig. Ebből láthatunk megható, vicces és nagyon őszinte részleteket, ők hogyan élték meg ezt a nem mindennapi kalandot. Nánási Pál ezúttal megosztotta, miért nem tudott családjával együtt utazni.

Sajnos Pali apukája az indulás előtt rosszul lett, ezért a családi kupaktanács úgy döntött, a fotós itthon marad, amíg kivizsgálják az apukáját, Nóri pedig egyedül vágott neki a hosszú útnak a gyerekekkel. Nagyon megható a család összetartása és egymás iránti szeretete. Ennél őszintébb videót még nem láttunk:

Szalai Ádám, focista egy német sztárral járhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-szalai-adam-egy-nemet-sztarral-jar.htmlSzalai Ádám focista egy gyönyörű német hírességgel jár.TV + Sztárok--Világsztár lepte meg a We Will Rock You musical társulatát: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-vilagsztar-lepte-meg-a-we-will-rock-you-musical-tarsulatat-fotok.htmlA Queen egyik legendás tagja, Brian May lepte meg a pénteki próbán a We Will Rock You musical társulatát.TV + SztárokSelena Gomez és Justin Bieber újra egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-selena-gomez-es-justin-bieber-megint-egy-par.htmlSelena Gomez és Justin Bieber szerelmi nagyregénye újabb fejezettel bővül, ugyanis a hírek szerint ismét egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Mila Kunis félmeztelenül nyitott ajtóthttp://www.life.hu/sztarok/20171104-mila-kunis-felmeztelenul-fogadta-a-futarfiut.htmlMila Kunist nem csak azért szeretjük, mert vicces és közvetlen, hanem azért is, mert pontosan úgy viselkedik, mint minden hétköznapi nő. Mondjuk ezúttal igen rendhagyó dolgot tett. TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi megmutatta kislányát, Emmát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-peter-szabo-szilvi-megmutatta-kislanyat-emmat-foto.htmlLáttad már Péter Szabó Szilvi kislányát? Most megmutatta.TV + SztárokOrigoVégleg elhagyta az országot Tiv Tivy, a Való Világ 8 sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-vegleg-elhagyta-az-orszagot-tiv-tivy-a-valo-vilag-8-sztarja-foto.htmlA Való Világ 8 egyik kultfigurája volt Tiv Tivy, aki már nem volt ismeretlen villába való bekerülése előtt sem az interneten szörfözők körében, ugyanis videóit százezrek nézték meg. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.