Stohl András elvitte legkisebb lányát a Sztárban sztár élő ádására

Forrás: Sztárban sztár -
Sztárban sztár lány Stohl András gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András kislányát is magával vitte a Sztárban sztár stúdiójába, hogy élőben nézhesse meg az énekesek átalakulását. A nézők így nemcsak a sztárokat láthatták, de a színész legkisebb lányát is.

Stohl András soha nem mutatja meg családját a rajongóknak, így igazán ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a Sztárban sztárt a stúdióból izgulták végig. Ott volt ugyanis a színész legkisebb lánya, Franciska is, aki élvezettel nézte végig az énekesek átalakulását, édesapja pedig amikor csak tudott, odament hozzá.

Stohl András elvitte kislányát a Sztárban sztárra Forrás: Sztárban sztár

Szerencsére azoknak sem kell lemaradniuk Franciskáról, akik nem voltak olyan szerencsések, hogy a helyszínen nézzék végig a Sztárban sztárt, ugyanis voltak ott szemfüles fotósok, akik megörökítették a nem mindennapi pillanatot. A képet ide kattintva láthatod!

Stohl András szerint jó, ha van feszültség a Sztárban sztár zsűritagjai között


A Sztárban sztár nem múlhat el anélkül, hogy a zsűritagok össze ne különböznének. A legutóbbi adásban is volt egy kis csetepaté, de Stohl András szerint ez kifejezetten jó. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Gólyahír: kisbabát vár Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20171107--kisbabat-var-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlA VIASAT3 csatornán futó Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kisbabát vár. Vivi párja, Fecsó a hír hallatán elsírta magát.CsaládOrigoÍgy gömbölyödik Kylie Jenner pocakja http://www.life.hu/csalad/20171106-megmutatta-gombolyodo-hasat-kylie-jenner.htmlKyle Jenner terhessége már egy ideje nem kérdés, ám mostmár igen látványos is. CsaládOrigoAlec Baldwin felesége, Hilaria negyedik gyermekével várandóshttp://www.life.hu/csalad/20171104-alec-baldwin-felesege-hilaria-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlAz 59 éves színész csinos felesége az Instagramon jelentette be a nagyszerű hírt. CsaládOrigoDurva összeesküvés-elmélet: Katalin hercegnő nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20171104-durva-osszeeskuves-elmelet-katalin-hercegno-nem-is-terhes.htmlSzeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek. CsaládOrigoTragédiák és krízispontok megjelenítése a családban, filmeken keresztülhttp://www.life.hu/csalad/20171103-csaladi-tragediak-es-krizispontok-feloldasa-megjelenese-remek-filmek.htmlA családokban jelentkező gyakori, vagy épp ritka - ám annál súlyosabb - krízispontokat hivatottak ezek a filmek bemutatni. Elsősorban a szimbolikát, szatírát, humort használják eszközként, de van egy, ami a meghökkentés erejével él. Lehet rajtuk mulatni, de kicsit mögéjük nézve akár még tanulhatunk is belőlük. CsaládAFPNánási Pál őszintén mesélt arról, miért hagyta egyedül utazni Ördög Nórát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171104-nanasi-pal-oszinten-meselt-arrol-miert-hagyta-egyedul-utazni-ordog-norat-video.htmlAz Ázsia Expressz című műsor forgatása alatt Nánási Pál és Ördög Nóra is felvételeket készített, egészen az indulástól a műsor utolsó felvételéig. Ebből láthatunk megható, vicces és nagyon őszinte részleteket, ők hogyan élték meg ezt a nem mindennapi kalandot. Nánási Pál ezúttal megosztotta, miért nem tudott családjával együtt utazni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.