Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Csákány Mónika megmutatta babáját: fotó

kisbaba Csákány Mónika Éjjel-nappal Budapest anya RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Barbiként ismerhettük meg Csákány Mónikát, aki ma már kizárólag kislányának él.

Az RTL Klub népszerű sorozatának egykori sztárja még pocakkal is forgatott a sorozatban, ám mielőtt megszületett a kis csöppség búcsút intett az Éjjel-Nappal Budapestnek. Kislányára szeretne koncentrálni és minden idejét vele szeretné tölteni.

A gyönyörű kislányt eddig nem mutatta meg az anyukája, így csak a lábacskájáról láthattunk édes fotót. Ezúttal azonban végre kivételt tett a sztármami és végre láthatjuk két hónapos kislányát, Lilkót. A baba éppen olyan gyönyörű mint anyukája, akin egyáltalán nem látszik, hogy 8 hete adott életet kislányának.

„A partnerünk nem gép: szabad akarata van” – A féltékenység csapdájábanhttp://www.life.hu/csalad/20171110--a-partnerunk-nem-gep-szabad-akarata-van-feltekenyseg-hutlenseg-megcsalas.htmlAki hosszabb ideje él párkapcsolatban, mind tudja, milyen is az, amikor felüti a fejét a féltékenység. Ezt magunkban tartva, szépen lassan mindenben bizonyító erejű jelet kezdünk el látni. Sőt akár a bizonytalan és kétségbeesett viselkedésünkkel magunk kergetjük partnerünket más karjaiba. Ma egy kedves olvasónk tisztelt meg minket bizalmával, az ő aggodalmaira reagál egy párkapcsolati szakértő. CsaládOrigoA szerelem igenis tarthat örökké: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171109-a-szerelem-hazassag-igenis-tarthat-orokke-fotok.htmlA szerelem az egyik legjobb érzés a világon. Amikor a gyomrodban repkednek a pillangók, a szíved hevesebben kezd el verni, már attól is, ha a másikra gondolsz. Ám sokan félnek, hogy mi lesz, ha ez az izzás pár év múlva elmúlik. Korábban már mutattunk olyan képeket, amin a násznép nem volt épp a helyzet magaslatán. Most olyan fotókat hoztunk, amelyek bizonyítják, hogy az örök szerelem, az egymás melletti kitartás bizony nem lehetetlen. Család--Katalin hercegnő rettenetesen aggódik György herceg miatthttp://www.life.hu/csalad/20171111-katalin-hercegno-rettenetesen-aggodik-gyorgy-herceg-miatt.htmlKönnyűnek látszik Katalin hercegnő élete, igaz? Csupa pompa, csillogás és szép ruha. Pedig több gondoja van, mint gondolnánk. Nem csak a brit királyi házat képviseli nap, mint nap, a gyerekei miatt is ugyanúgy aggódik, mint a hétköznapi anyák. Sőt, lehet, hogy jobban is... Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Niki Beluccihttp://www.life.hu/csalad/20171111-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-niki-belucci.htmlA nyáron derült ki, hogy Niki Belucci három vetélés után kisbabát vár. Most pedig végre megmutatta gömbölyödő pocakját.CsaládOrigoBabát vár Katona Zsombori Éva énekesnő: kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20171110-babat-var-katona-zsombori-eva-enekesno.htmlHatalmas örömhírt jelentett be Katona Zsombori Éva, művésznevén Ív: az énekesnő gyermeket vár! Az új jövevény február végén érkezik a családba. CsaládThinkstockA férfi 6 éven át zaklatta szexuálisan a fogvatartott áldozatát (18+)http://www.life.hu/csalad/20171109-6-evig-zaklatta-es-tartotta-fogva-az-aldozatat.htmlElképesztő szörnyűségeket élt meg egy nő, akit hat éven keresztül tartott szexrabszolgaként egy férfi. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.