Ilyen gyönyörű menyasszony volt Serena Williams: fotó

esküvő házasság esküvői fotózás Alexis Ohanian Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian. A ceremóniát New Orleansban tartották.

Az esküvőt november 16-án tartották, pont azon a napon, amikor a milliárdos vőlegény édesanyja született. Azonban az asszony már nem lehetett ott az esküvőn, mivel kilenc évvel ezelőtt elhunyt.

Az exkluzív képeket a teniszező és az üzletember esküvőjéről a Vougue magazin készítette. Ezeken feltűnik Serena testvére, Venus Williams is, aki koszorúslány volt az esküvőn.

De kétségtelen, hogy a showt a házaspár 11 hónapos kislánya, Alexis Olympia lopta el, aki anyai nagymamájának ölében nézte végig a szertartást.

@melbarlowandco @allanzepedaphotography

Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) által megosztott bejegyzés,

"Mindig lesznek olyan rossz vicceim, amiktől a szemedet forgatod majd...Te vagy a legnagyszerűbb nő a világon. Nemcsak a sport, hanem az életben is, mint édesanya, mint feleség. Nagyon várom, hogy a mi tündérmesénkben újabb és újabb fejezetek következzenek"- hangzott el a vőlegény fogadalma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.