Takáts Tamás volt kapcsolatáról vallott: betegesen féltékeny volt a felesége

Fotó: Szabó Pál/Origo -
házasság válás Takáts Tamás féltékenység gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takáts Tamás élete ma már nyugodtan zajlik, de nem volt ez mindig így. Volt felesége betegesen féltékeny volt, dühét pedig nemcsak szavakban fejezte ki. Előfordult, hogy ridiküllel ütötte a zenészt, aki megalázónak érezte a helyzetet, ugyanakkor tehetetlen volt, de soha nem ütött vissza.

Takáts Tamás rengeteg nehézségen van túl, de ma már boldog, hiszen ő neveli a 12 éves lányát, Lucát. A bíróság neki ítélte, de anyukája is bármikor láthatja a kislányt, az a lényeg, hogy a gyermeknek jó legyen. Ma már jó kapcsolatban vannak a szülők is, de sajnos ez a házasságuk alatt nem volt elmondható. Takáts Tamás felesége borzasztóan féltékeny volt.

Takáts Tamás korábbi házasságáról vallott Fotó: Szabó Pál/Origo

ridiküllel ütötték-verték a fejem, de egy biztos: soha nem ütöttem vissza!

Lokálnak

Trokán Anna megmutatta kisbabáját, nagyon édes: fotó!http://www.life.hu/csalad/20171120-trokan-anna-megmutatta-kisbabajat.htmlKörülbelül 5 hónapja adott életet első gyermekének Trokán Anna, akit végre meg is mutatott a raojngóinak: igazi hajasbaba a kis Károly! Család--Ők is épp annyira egyenlők, mint mi - Ma van a gyermekek jogainak világnapjahttp://www.life.hu/csalad/20171120-ok-es-epp-annyira-egyenlok-mint-mi-a-gyermekek-jogainak-vilagnapja-unicef.htmlNem csak ezen az egy napon kell emlékeztetnünk magunkat arra, hogy a gyermekeknek kötelességeik mellett, jogaik is vannak. A világban gyermekek milliói élnek megfosztva az otthon biztonságától, a tanulás lehetőségétől, vagy épp családon belüli erőszak áldozataként. Ennek megoldása pedig nem különböző társadalmakon múlik. Globális a probléma, és így, megoldása is csak világméretű összefogás révén következhet be. Család--Gyönyörű kismama Kapócs Zsóka: így gömbölyödik a pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171120-gyonyoru-kismama-kapocs-zsoka-igy-gombolyodik-a-pocakja-foto.htmlMajd' kicsattan a boldogságtól Kapócs Zsóka, aki kisfiút hord a szíve alatt. CsaládOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál válságba kerültek: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171119-ordog-nora-es-nanasi-pal-valsagba-kerulte-video.htmlA Nánázsia fantázianévre hallgató vlog az Ázsia Expressz forgatásán készült - így akarta a sztárcsalád bemutatni nem mindennapi mindennapjait. Család--Ilyen gyönyörű menyasszony volt Serena Williams: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171119-ilyen-volt-serena-williams-eskuvoje.htmlÖsszeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian. A ceremóniát New Orleansban tartották. CsaládOrigoLemondott beteg magzatáról Hadas Kriszta: még ma is sokat gondol ráhttp://www.life.hu/csalad/20171118-lemondott-beteg-magzatarol-hadas-kriszta-jon-a-baba.htmlHadas Kriszta a Jön a baba című műsor új évada kapcsán a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.