Chrissy Teigen terhes: második gyermekét várja

baba terhesség Chrissy Teigen videó John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül cuki videóval jelentette be Chrissy Teigen, hogy családjuk újabb taggal bővül: a kislányuk árulta le a felvételen, hogy anyukája pocakjában baba van!

Chrissy Teigen és John Legend irigylésre méltóan boldog pár, akik eddig egyetlen gyermeküket halmozták el szeretetükkel és minden földi jóval, de ez nem sokáig lesz már így. A modell ugyanis bejelentette, hogy második gyermekével várandós. Chrissy egy borzasztóan édes videót tett közzé, így jelentette be a nagy hírt, vagyis nem is ő, hanem a kislánya, Luna.

Chrissy Teigen és John Legend Forrás: Valeire Macon / AFP

Ő csak rámutatott anyukája pocakjára, és közölte, hogy baba van benne! Állítólag a párnak nem volt egyszerű összehozni a második gyermeket, sokat küzdöttek érte, de végül sikerült, ugyan, csak lombikprogram segítségével. A lényeg azonban, hogy pár hónap múlva újabb családtagot üdvözölhetnek.

Meglepő régi magyar karácsonyi hagyományok, szokásokhttp://www.life.hu/csalad/20171122-regi-magyar-karacsonyi-hagyomanyok-szokasok.htmlA karácsonyt ma már szépen feldíszített fa és a szentestei töltött káposzta nélkül el se tudjuk képzelni. Ám régen teljesen másként nézett ki ez az ünnep. Olyan hagyományokat mutatunk, melyeket szinte biztos, hogy nem őrzöl. CsaládOrigoSzabó Zsófi magánklinikán fogja világra hozni a gyermekét http://www.life.hu/csalad/20171122-maganklinikan-fog-szulni-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófiék már a célegyeneseben vannak: már az is kiderült, hogy a kisbaba egy magánklinikán fog megszületni. CsaládOrigoShriya Shah-Klorfine felkészületlenül indult neki a Mount Everestnek: meghalthttp://www.life.hu/csalad/20171121-mount-everest-noi-hegymaszo-halt-meg.htmlEgy nő a világ legmagasabb pontján. Ez volt Shriya Shah-Klorfine álma, melyért gyakorlatilag feláldozott mindent, a saját életét is. Ám az övé nem egy átlagos Everest-mászás története. Egyszerre hihetetlen és hátborzongató az az út, ami a tragédiáig vezetett. Család--Nem akar magyar nevet a gyerekének luxus Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20171121-nem-akar-magyar-nevet-a-gyerekenek-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA luxusszülés luxuskörülményeiben két másodperc alatt megegyezett luxus Vivien és Fecsó, ám volt, ami okozott közöttük egy kis konfliktust. CsaládOrigoMegszületett Czippán Anett második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20171121-megszuletett-czippan-anett-masodik-gyermeke-soma.htmlA FEM3 Café műsorvezetője november 20-án adott életet második kisfiának, Somának. Anett telefonon mesélt a szülés izgalmairól, és elárulta, hogy a kis jövevény igazi ˝vasgyúró˝, ugyanis 3950 grammal született.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTakáts Tamás volt kapcsolatáról vallott: betegesen féltékeny volt a feleségehttp://www.life.hu/csalad/20171121-takats-tamas-hazassagarol-vallott-betegesen-feltekeny-volt-a-felesege.htmlTakáts Tamás élete ma már nyugodtan zajlik, de nem volt ez mindig így. Volt felesége betegesen féltékeny volt, dühét pedig nemcsak szavakban fejezte ki. Előfordult, hogy ridiküllel ütötte a zenészt, aki megalázónak érezte a helyzetet, ugyanakkor tehetetlen volt, de soha nem ütött vissza. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.