Szabó Zsófi család időzített szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. 

A Ripost információi szerint Szabó Zsófi december 4-én hétfőn időzített szüléssel hozza világra első gyermekét. Úgy tudni, Zsófi már a hétvégén befekszik a magánklinikára.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Elgázoltak egy gyalogost az M0-son http://www.life.hu/news/20171202-elgazoltak-egy-gyalogost-az-m0-son-nagytarcsanal-1.htmlEgy személygépkocsi elgázolt egy férfit péntek éjjel az M0-s autóúton, Nagytarcsa térségében az M5-ös autópálya irányában. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt - közölte honlapján a rendőrség. NewsThinkstockIstenes Bence védelmébe vette Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-istenes-bence-vedelmebe-vette-kiss-ramonat-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAhogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. TV + SztárokOrigoRuhák és bőröndök is eltűntek VV Fanni lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-ruhak-es-borondok-eltuntek-vv-fanni-lakasabol.htmlLapinformációk szerint több olyan dolog tűnt el a fiatal lány lakásából, amely arra utal, nem ő pakolt be magának. TV + Sztárok--Napközben is mínuszokra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20171130-napkozben-is-minuszokra-lehet-szamitani-idojaras.htmlMár nem csak hajnalban, de napközben is nagyon hideg lesz. News--Újratanul járni Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20171130-ujratanul-jarni-torocsik-mari-szineszno.htmlMár 10 hónapja a szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit. A színésznő jobban van, de újra kell tanulnia járni. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetet szenvedett Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-autobalesetet-szenvedett-fesus-nelly-szineszno.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.