Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
abortusz beteg Hadas Kriszta gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát.

Hadas Kriszta évekkel ezelőtt nagyon nehéz helyzetbe került, ugyanis terhessége alatt szörnyű dolog derült ki: a magzat nagyon betegen fejlődött. Kriszta élete egyik legnehezebb döntéséről Kadarkai Endre műsorában beszélt, elmondta, miét hozta meg a fájdalmas döntést.

Hadas Kriszta elvetette beteg gyermekét Fotó: Szabó Gábor - Origo

valószínűleg meg sem élte volna a 9 hónapot,

Ma van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo December 4-én jön világra Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171202--december-4-en-jon-vilagra-szabo-zsofi-kisfia-idozitett-szulessel.htmlHa a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. CsaládOrigoElhunyt fiáról beszélt Fásy Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20171202-elhunyt-fiarol-beszelt-fasy-adam-a-fem3ban.htmlFásy Ádámnak és Zsüliettnek nagyon fontos a család és az együtt töltött idő, sok programot szoktak csinálni közösen. Fásy Ádám elmondta, hogy már azóta szoros a kötelék közöttük, amióta lánya megszületett. CsaládMTITöbb ezer kilométer sem állhatott a szerelmesek útjába - Távkapcsolat újragondolvahttp://www.life.hu/csalad/20171130-tobb-ezer-kilometer-sem-allhatott-a-szerelmesek-utjaba-tavkapcsolat.htmlElső pillantásra azt hiheted, ezek a fotós csupán egy pár, szokványos szerelmesen utazgatós képei. Ám ennél, sokkal többről szólnak. Az érzelmek, a távolság és az egymás iránti vágyakozás szimbolikái! Távkapcsolat másként kezelve. CsaládOrigoStohl András és Ancsika kapcsolatuk válságáról és új életükről nyilatkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20171201-stohl-andras-es-ancsika-kapcsolatukrol-nyilatkoztak.htmlStohl András egy éve hagyta ott családját, amivel magának és volt párjának is nagy fájdalmat okozott. A színész új szerelmet talált, de mára már Ancsika is nyitott egy másik kapcsolatra. Örülne, ha ő is megtalálná az igazit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoErdei Zsolt megmutatta kisfiát, Vilmoskát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171201-erdei-zsolt-megmutatta-kisfiat-vilmoskat.htmlErdei Zsolt kisfia, Vilmos koraszülöttként jött a világra, első heteit az intenzív osztályon töltötte. Ma már azonban erős és egészséges babaként várja a karácsonyt, a szüleinek ez a legnagyobb ajándék. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.