Gólyahír: megszületett a Children Of Distance tagjának kislánya

Carp-E kisbaba Children Of Distance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Children Of Distance tagja, Carp-E apa lett, a legcsodálatosabb ajándékot kapta a Mikulástól.

Ács Róbert, azaz Carp-E a Children Of Distance zenekar tagja édesapa lett. Facebookon tudatta a rajongóival, hogy megszületett az első "Children baba", aki az Ács Zoé Mirabell nevet kapta. A zenész elmondhatatlanul boldog, és nagyon büszke gyermeke anyjára, aki nagyon ügyes volt végig.



Ma már bárkinek lehet fehér végbélnyílása (18+)http://www.life.hu/trend/20171206-barki-csinaltathat-feherebb-vegbelnyilast.htmlEgyre nagyobb divatja lett az ánuszfehérítésnek. Ráadásul már férfiak is akadnak, akik vállalkoznak a beavatkozásra. Trend--A Dal: Schell Judit azt mondja, ami a szívén vanhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-dal-schell-judit-azt-mondja-ami-a-sziven-van.htmlA Dal 2018 legújabb zsűritagja Schell Judit lett. A Life.hu-nak elmondta, milyen elképzelései vannak a zsűrizésről, milyen zenék azok, amik őt megmozgatják, és hogy mi a véleménye a 30-as mezőnyről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCeleb vagyok, ment ki innen! - Cicciolina elmondta, hogy szerinte mekkora az ideális pénisz (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171206-cicciolina-elmondta-hogy-szerinte-mekkora-az-idealis-penisz-18.htmlA Celeb vagyok, ment ki innen! című műsorban Cicciolina a tűz köré gyűjtötte a társait, és a szexről okította őket. Megtudhattuk, hogy szerinte milyen az ideális pasi, és azt is, hogy mekkora pénisszel rendelkezik. Sőt, azt is elmondta, milyen volt a szexuális élete a vőlegényével, akinek nagyon pici hímtagja volt. TV + SztárokOrigoÍme, Samantha a legintelligensebb szexrobot: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20171206-o-samantha-a-legintelligensebb-szexrobot.htmlA szexrobotok egyre népszerűbbek, és egyre inkább hasonlítanak a valódi emberekre, illetve leginkább a nőkre. A csúcsverzó jelenleg Smantha, aki képes az orgazmusra, ráadásul beszélgetni is lehet vele. Intim--Kelemen Annát beindítja, ha megaláznak egy nőt: videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20171206-kelemen-annat-izgatja-ha-pornofilmben-alaznak-egy-not.htmlKelemen Anna döbbenetes vallomást tett a terapeutájának: elmesélte, hogy mi a legkedvesebb szexuális fantáziája. Intim--Közel 8 milliárd forint lesz Harry és Meghan esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171206-milliardokba-fog-kerulni-harry-es-meghan-eskuvoje.htmlKiderült, hogy nagyjából 30 millió dollárba, azaz durván 7,7 milliárd forintba fog kerülni a szerelmesek nagy napja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.