Szabó Zsófi unoka anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi irányított szüléssel adott életet a gyermekének hétfőn, a baba és az anyuka is jól vannak. Mint ahogy arról már korábban a Life.hu is beszámolt, a pici a Mendel nevet kapta,  A színésznő édesanyja is meglátogatta természetesen a picit és elárulta, milyen a kis unokája. 

Szabó Zsófi boldogsága határtalan, hiszen nemrég teljesült legnagyobb álma: gyermeke született. A színésznő hétfőn adott életet kisfiának, aki a Mendel nevet kapta. A hírek szerint minden a legnagyobb rendben történt a szülés alatt, és azóta is. Az apró csöppséget természetesen már a büszke nagymama is meglátogatta, aki elárulta, milyen is a kis unokája.

Szabó Zsófi édesanyja nagyon boldog Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Annyira édes a kis unokám,

Ripostnak

Szabó Zsófi nagyon nyugodt anya lesz

Szabó Zsófi megkapta azt, amire nagyon vágyott: végre anyuka lett. A műsorvezető kisfia a Mendel nevet kapta, és a szülők már alig várják, hogy hazavihessék új otthonukba. Egy barátjuk szerint ők biztosan nem tartoznak majd a parázós anyukák és apukák csapatába. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Gólyahír: megszületett a Children Of Distance tagjának kislányahttp://www.life.hu/csalad/20171206-megszuletett-a-children-of-distance-tagjanak-kislanya-carp-e.htmlA Children Of Distance tagja, Carp-E apa lett, a legcsodálatosabb ajándékot kapta a Mikulástól.Család--Szabó Zsófi nagyon nyugodt anya leszhttp://www.life.hu/csalad/20171206-nagyon-nyugodt-anyuka-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi megkapta azt, amire nagyon vágyott: végre anyuka lett. A műsorvezető kisfia a Mendel nevet kapta, és a szülők már alig várják, hogy hazavihessék új otthonukba. Egy barátjuk szerint ők biztosan nem tartoznak majd a parázós anyukák és apukák csapatába. CsaládOrigoKirály L. Norbit körözi a rendőrség, de ő nem tűnt el, csak elköltözötthttp://www.life.hu/csalad/20171206-kiraly-l-norbit-korozi-a-rendorseg-de-o-nem-tunt-el-csak-elkoltozott.htmlKirály L. Norbi ellen körözést adott ki a rendőrség, méghozzá tartási kötelezettség elmulasztása miatt. Az énekes viszont nem tűnt el, csak más címre költözött. CsaládOrigoMásodik babájával terhes Miranda Kerrhttp://www.life.hu/csalad/20171204-miranda-kerr-masodik-gyermekevel-terhes.htmlVáratlan örömhírről számolt be nemrég Miranda Kerr: második gyermekével terhes. Család--Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20171204-hadas-kriszta-az-abortuszt-valasztotta-beteg-lett-volna-a-gyermeke.htmlBorzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.