Harper Seven Beckham karácsonyi videója nagyon cuki

karácsony David Beckham Harper Seven Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon készül a karácsonyra Victoria és David Beckham egyetlen kislánya. Ebből a videóból az is kiderül, hogy mi Harper kedvenc karácsonyi dala.

Egy évvel ezelőtt David és Victoria Beckham legfiatalabb fia Cruz, igazi karácsonyi slágerrel hódította meg a brit slágerlistákat. Az If Everyday Was a Christmas című dalt, közel 4 millióan hallgatták meg a YouTube-on is. A dalból befolyt teljes összeget pedig, jótékonysági célra ajánlotta fel a kisfiú.

Idén nem Cruz, hanem a házaspár egyetlen lánya Harper, cukiskodása tartja izgalomba az embereket. Természetesen a kislány nem adott ki semmilyen karácsonyi dalt, csupán a leghíresebb Mariah Carey nótát énekli, miközben mézeskalácsokat rajzolgat a nappaliban. Nagyon tündéri! Nézzétek csak!

4th November and Harper is getting into the Christmas spirit!! kisses mummy and Harper! X #watchoutmariah #rainydayinlondon

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Ajándékozz könyvet karácsonyra! Íme 10 ötlet!http://www.life.hu/karacsony/20171119-10-konyv-karacsonyra.htmlEgy jól eltalált könyv az egyik legemlékezetesebb, és legszemélyesebb ajándék is lehet. Íme néhány ötlet karácsonyra, hölgyeknek, gyerekeknek és férfiaknak. Karácsony 2017--Meghan Markle: nem félt megmutatni, milyen csinos!http://www.life.hu/sztarok/20171128-meghan-markle-szexi-fotokon.htmlNem is gondolnád, hogy Harry herceg jövendő feleségéről milyen képek születtek korábban! TV + Sztárok--Ashley Alexiss, a plus size modell, akiért rajong a világhttp://www.life.hu/trend/20171126-ashley-alexiss-o-az-uj-szexi-plus-size-modell.htmlAz elmúlt években, ha valakitől azt kérték, hogy nevezzen meg egyetlen plus size modellt, általában azonnal rávágta, Ashley Graham nevét. Ám most egy teljesen új, nagyon szexi konkurenciája akadt" Trend--Bejelentették: jövőre is lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-2018-ban-is-lesz-x-faktor.htmlNagyon nem lepődtünk meg, amikor az RTL bejelentette, hogy 2018-ban is lesz X-Faktor. Mondjuk a részleteket. TV + SztárokOrigoIstenes Bencétől egyetlen dolgot kért Csobot Adél, de nem sikerült betartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-istenes-bence-a-nejerol-beszelt-az-x-faktorban.htmlCsobot Adél is reagált Istenes Bence rendhagyó bevonulására, amit az X-Faktor elején művelt. De hová tűnt Kiss Ramóna, és mit üzent Bence a tehetségkutatóban a párjának? TV + SztárokOrigoMenyasszonynak öltözött Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20171126-parades-ruhaban-debutalt-az-x-faktor-dontoben-radics-gigi.htmlTöbbször átöltözött Radics Gigi az idei X-Faktor döntője alatt, de kétségtelen, hogy az első ruhája volt a legszebb. Nézzétek csak! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.