Szabó Zsófi nagyon boldog, hogy anya lett: fotó!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
anyaság műsorvezető Szabó Zsófi szülés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi majd kicsattana boldogságtól: kisfia születése miatt szárnyal a sztár. 

Ahogy azt már megírtuk, december 4-én érkezett a világra Szabó Zsófi kisfia, aki a Mendel nevet kapta. 3335 grammal és 53 cm-rel született, és szerencsére ő is és a mamája is nagyon jól vannak.

Zsófi olyannyira jól van, hogy az első hétfordulóról is megemlékezett a közösségi oldalán. Az anyasággal kapcsolatos megható posztja több, mint tízezer kedvelést kapott, és hozzászólásokból sem volt hiány:

#KisMendel

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A sztáranyuka láthatóan nem tudja megállni, hogy ne ossza meg a boldogságát a világgal, nemrég például az otthonukba is beketintést engedett. A csodásan berendezett helyiségben vidám lufik várták a frissen hazaérkező családot.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogy sok munka van a mostani fogantatásban: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.