Szinetár Dóra megmutatta kisfiát, Benjámint: fotó

Forrás: hot! Magazin -
Benjámin Makranczi Zalán Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem három hónapja már annak, hogy Szinetár Dóra életet adott harmadik gyermkének, Benjáminnak, akiről kiderült, hogy Down-szindrómás. A színésznő most először megmutatta kisfiát: hihetetlenül édes.

Közel három hónappal ezelőtt született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Benjámin. A kicsiről csak születésekor derült ki, hogy Down-szindrómás. Dóra a sok együttérzés és támogatás mellett kapott hideget-meleget azért, mert kihagyta azt a vizsgálatot a terhesség negyedik hónapjában, amely megállapította volna, hogy Down-szindrómás-e a kicsi.

Szinetár Dóra és kisfia Forrás: hot! Magazin

"Három olyan 4D-s ultrahangon is részt vettem, ahol Benjáminnak még a kisujja körmét is megvizsgálták. Ezek meggyőztek arról, hogy a kisfiunk születésekor teljesen egészséges lesz" - mondta a színésznő a hot! Magazinnak. Azt is elárulta, hogy a kisfiuk normálisan fejlődik. "Benji fizikailag teljesen egészséges baba, és az értelme is pont ott tart, ahol ennyi idős korában várható" - árulta el Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.