Tatár Csilla így karácsonyozik: idén teremtenek hagyományt kisfiuknak

Forrás: fashiondays.hu -
karácsony Tatár Csilla hagyomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla kisfia, Milán Ruben idén ért abba a korba, hogy már mindent tud értelmezni: nagyon várta a Télapót és persze a Jézuskát is várja. Éppen ezért a család ebben az évben teremti meg saját hagyományát. Nehéz volt összehozni, de minden a helyére került.

"Azt találtam ki, hogy előző este a karácsonyfa alá rakjuk a díszeket, és másnap reggel azt mondjuk Milánnak, hogy a Jézuska hozta. Így közösen tudjuk majd feldíszíteni. Az összes gyerek elvonul majd egy szobába. Ekkor mi kirakjuk a fa alá az ajándékokat, és egy csengővel jelezzük, hogy kijöhetnek, mert megjött a Jézuska" - mesélte Csilla a Vasárnapi Blikknek.

Tatár Csilla élete eddigi legfontosabb karácsonyára készül Forrás: fashiondays.hu

"Idén megengedte a férjem, hogy én főzzek. Általában ő szokott, mert kettőnk közül ő a jobb szakács. A terveim szerint leves lesz, majd hal, de nem halászlé és valami édesség. Én giccses karácsonyt szeretnék, díszekkel, karácsonyos terítővel meg mindennel, ami ilyenkor kell, hiszen csak így az igazi."

Szabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/csalad/20171209-szabo-zsofi-29-eve-keszult-fotot-posztolt-magarol-foto.htmlÉdesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.Család--Szabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171208-szabo-gyozo-megmutatta-kisfiat-misit-foto.htmlSzabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút. CsaládOrigoPápai Joci nem engedi, hogy felesége dolgozzonhttp://www.life.hu/csalad/20171203-papai-joci-nem-engedi-hogy-felesege-dolgozzon-ezert.htmlPápai Joci a klasszikus családmodell híve: a férfi a kenyérkereső, a nő pedig a családdal foglalkozik. Éppen ezért Anita nem dolgozhat.CsaládMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál válságba kerültek: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171119-ordog-nora-es-nanasi-pal-valsagba-kerulte-video.htmlA Nánázsia fantázianévre hallgató vlog az Ázsia Expressz forgatásán készült - így akarta a sztárcsalád bemutatni nem mindennapi mindennapjait. Család--Cristiano Ronaldo kisbabája megszületett: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171112-cristiano-ronaldo-kisbabaja-megszuletett-foto.htmlVáratlanul ért minket a hír: megszületett a világklasszis focista negyedik gyereke.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.