Így telik a karácsony Marsi Anikóéknál

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
karácsony család Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó másfél éve vezeti a TV2 Tények műsorát. Ezért visszaköltözött Magyarországra és csak hétvégente látja szeretteit. Most azonban karácsonykor újra hosszabb ideig együtt lehet a család. 

Anikó a Ripostnak mesélt arról, hogyan telnek náluk az ünnepek: "A szentestét Szolnokon az anyukámnál töltjük, majd 25-én már a teljes család együtt lesz. Aztán a két ünnep között ismét Budapesten leszünk. Bevallom, a szilvesztert még nem találtuk ki. De úgy vagyunk vele: ahogy esik, úgy puffan. Leginkább majd a gyerekek pillanatnyi igényei, ötletei után fogunk menni, ahogy magunkat ismerem" - árulta el.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egészen az iskolakezdésig együtt lesz végre az egész család, és az ünnepek alatt jóval kevesebbet fogok dolgozni a megszokottnál. A nagyfiam csütörtökön, éppen a megérkezésük után mondta boldogan: anya, végre most tizennyolc napot folyamatosan együtt leszünk!" - idézte Anikó.

"Az életben egyszerre nem lehet mindent. Sok-sok év után visszakaptam a hivatásomat, egy kitűnő csapat tagjaként dolgozhatok a TV2-nél. Szeretek oda bejárni, szeretem a munkámat, szeretem az embereket, akikkel nap nap után együtt dolgozunk a Tények sikeréért. Ennek ára van, hiszen nagyon keveset tudok a családommal lenni, és az igazat megvallva nagyon hiányoznak a hétköznapokon.Viszont mindezt tudtuk előre, és így vágtunk bele ezekbe az évekbe. Szóval, mindent összevetve úgy érzem, hogy nehéz, tartalmas és eredményes év volt az idei" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.