Majoros Hajni és a testvérei szinte teljesen egyformák: fotó!

karácsony fotó Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó került fel a kétgyermekes édesanya közösségi oldalára. Mint kiderült, a testvéreivel nagyon hasonlítanak egymásra. 

Dundika, azaz Majoros Hajni rendszeresen oszt meg családi képeket a közösségi oldalán, így mindig láthatjuk, hogy éppen merre kirándulnak. Sőt, azt is nyomon követhetjük, hogyan cseperednek a gyerekek. Arról nem is beszélve, hogy a szülők le sem tudnák tagadni az egymás iránt érzett szerelmet, ami már több, mint 7 éve tart. Minden fotójukon látszik a boldogság.

Hajni nemrég azonban egy olyan képet tett közzé, amelyen nem a párja és nem is a gyerekei szerepelnek, viszont végre megismerhetjük két testvérét is, akikkel nagyon hasonlítanak egymásra.

‍♀️ #tesók #mindigegyutt ❤️

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

A döbbenetes hasonlóság nem csak nekünk, hanem a követőknek is feltűnt, akik több, mint 6000 kedveléssel jutalmazták a posztot egy nap leforgása alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.