Debrecenben is félárván maradt 3 gyermek: a legkisebb Down-szindrómás

Forrás: Thinkstock -
árva Debrecen Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasonló sors jutott a hajdúszoboszlói apának, és a debreceninek: mindketten özvegyek maradtak három gyermekkel. A különbség csak annyi, hogy a hármas ikrek anyukája a szülés után nem sokkal meghalt, míg a debreceni anya évekig küzdött a rákkal, mielőtt feladta volna a harcot. Nekik is szükségük van a támogatásra, főleg, hogy a legkisebb gyermek Down-szindrómás.

Az egész országot megrázta a hajdúszoboszlói család tragédiája, de sajnos nem csak ők éltek át ilyen borzalmat. Debrecenben is elvesztette három gyermek az édesanyját karácsony előtt: Móricz István felesége, Bernadettt két évig küzdött a rákkal, mielőtt feladta volna a harcot.

Debrecenben is nagyon nehéz helyzetben van egy család Forrás: Thinkstock

szoptatáskor vette észre, hogy egy kis csomó van a mellében.

Az apuka, István próbál helytállni a nehéz helyzetben.

Előfordul, hogy valamiből nagyon sok érkezik, és nem tudjuk mindet felhasználni. Szeretnénk, ha a későbbiekben az alapítvány segítségével ezeket más, nehéz helyzetben lévő családokhoz tudnánk eljuttatniBlikknek

Így segíthetsz

Ha segítenél a félárván maradt gyerekeknek és édesapjuknak, a Gyermekremény Alapítvány Tiszántúli Takarék Banknál vezetett 60600170-11110859 számlájára utalhatsz adományt. A közlemény rovatba mindenképpen fel kell tüntetni, hogy kinek szánod az összeget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.