Így ölelgetik egymást a totyogó négyes ikrek: szívmelengető videó

videó ölelés négyes iker cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 200 ezren követik annak a négyes ikerpárnak a mindennapjait a Facebookon, akikről a szüleik most egy tündéri ölelkezős videót osztottak meg.

Immár másfél évessé cseperedett Abigail, Emily, Grace és McKayla. A kanadai négyes ikrek mindennapjait bárki figyelemmel követheti az interneten, ugyanis saját Facebook oldaluk is van. A szülők most egy elképesztően aranyos videót töltöttek fel róluk, amelyen az látható, hogyan ölelgetik egymást a kislányok.

Az anyuka egy kanadai tévécsatornának elmondta, ez volt az első alkalom, amikor ilyen sokáig ölelgették egymást, ezért úgy érezte, gyorsan elő kell kapnia a telefonját, hogy megörökítse ezeket a pillanatokat.

Vissza akarom nézni ezt a videót akkor, amikor már nem ölelgetik egymást, hanem vitatkoznak. Emlékezni akarok arra, milyen kis cukik voltak még ekkor." – mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.