Bereményi Géza apaság DNS-teszt Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna sokáig nem tudta, hogy ki a vérszerinti apja. Volt az életében Bereményi Géza, akivel felnőtt, a hétvégéket és a nyarakat tölötték együtt, és volt egy másik apja is, Attila, Ópusztaszeren.

"Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem minden hét végén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményivel akkor már szétmentek, amikor beleszeretett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én" - mondta Pásztor Anna Lovász Lászlónak a Lakástalkshowban. Az énekenső számára akkor lett fontos, hogy megtudja, ki az édesapja, amikor maga is szülő lett. Miután megfogant a kisfia, DNS-tesztet csináltatott.

Pásztor Anna végre megtudta, hogy ki az édesapja Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem Bereményi az apám. Nagyon megkönnyebbültem, főleg dalszövegíróként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel, mint alkotó. Anyukám megköszönte, mert addig ő sem tudta az igazságot, így nagy teher esett le róla is" - árulta az eredményt Anna, aki úgy érzi, ez nem változtat az érzésein, hiszen Bereményit és Attilát is nagyon szereti.

Titokban nősült meg Rácz Gergő, a Sztárban sztár + 1 kicsi énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20180108-titokban-nosult-meg-racz-gergo-a-sztarban-sztar-1-kicsi-enekese.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi szereplője, Rácz Gergő élő adásban vallotta be, hogy tavaly év végén feleségül vette szerelmét.TV + Sztárok--Kínos! Így kerülgette egymást Jolie és Aniston a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-igy-kerulgette-egymast-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-a-golden-globe-galan.htmlNem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük. TV + SztárokAFPEva Longoria és a többiek! Kismamák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-ragyogo-kismamak-a-2018-as-golden-globe-galan.htmlEva Longoria estélyiben is megmutatta gömbölyödő kismama pocakját!TV + Sztárok--Létay Dóra újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180107-letay-dorara-ratalalt-a-szerelem.html4 évvel ezelőtt vált el Létay Dóra férjétől és gyermeke apjától, aki sajnálatos módon tavaly váratlanul elhunyt. A válás és a gyász után a gyönyörű színésznő berendezkedett a magányra, ám most úgy tűnik, rátalált szerelem.TV + SztárokOrigoCsákány Mónika elképesztő felvételt mutatott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-csakany-monika-elkepeszto-felvetelt-mutatott-video.htmlNéhány hónapja adott életet kislányának Csákány Mónika, az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője. A szexi mami ezúttal elképesztő videót töltött fel közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoViaszbaba: Újabb részlet a leszbikus színésznő és barátnője kapcsolatából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ujabb-reszlet-a-leszbikus-szineszno-es-baratnoje-kapcsolatabol-foto.htmlA Viaszbaba - Színésznőt szerettem című blogot az a fiatal, egyelőre ismeretlen nő írja, aki állítása szerint hosszú évekig volt szeretője egy ismert és elismert magyar színésznőnek. Számos durva információt osztott már meg blogján és könyvében, íme egy újabb kemény történet. Sőt végre az is kiderül, hogy néz ki... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.