Szabó Zsófi gyermeke születéséről árult el részleteket

2018.01.11. 07:27

Több mint egy hónapja született meg Szabó Zsófi kisfia, aki azóta bearanyozza a szülei minden pillanatát. Érkezése azonban meglepetésekkel volt tele: Zsófi nem egészen úgy szült, ahogy szerette volna.

Nagy álma vált valóra Szabó Zsófinak, amikor végre anyukává válhatott. Kisfia, Mendel 5 hete született, és azóta a szülők élete természetesen körülötte forog. A szeretetteljes mindennapok szinte el is feledtetik a műsorvezetővel a szülés körüli izgalmakat, mert bizony nem sikerült minden úgy, ahogy azt eltervezték: nem is szülni ment be aznap a kórházba.

Szabó Zsófihoz édesanyja ment volna be a szülőszobáraForrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Csak egy kontrollvizsgálatra érkeztem az orvoshoz, aki úgy ítélte meg, jobb, ha itt maradok, mert megindítja a szülést, és császármetszéssel segíti világra a babát" – számolt be a Story Magazinnak Szabó Zsófi, és itt még nem is ért véget a meglepetések sora. Úgy volt, hogy édesanyja megy majd be vele a szülőszobára, mivel párja, Zsolti úgy érezte, a férfinak kint a helye. Végül nem így alakult. „Kimentek anyuért, csakhogy ő közben rosszul lett, az orvosok erre közölték Zsoltival, hogy azt szeretném, ha ott lenne mellettem, és ő jött is. Meglepett az érkezése. Olyan volt az egész jelenet, akár egy hollywoodi filmben. Bevallom, el is sírtam magam" – mondta Zsófi.

Szabó ZsófiszülésgyerekSzületés