Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrség

Forrás: Facebook/Muri Enikő -
rendőrség Muri Enikő eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról.

Már 10 napja, hogy Muri Enikő nagypapájának özvegye eltűnt. Az énekesnő Facebook-oldalán is segítséget kért a karcagiaktól, hogy mielőbb megtalálják az idős asszonyt, de sajnos egyelőre nincs eredmény. A Police.hu oldalán is megtalálható a felhívás, melyben a rendőrség is a lakossághoz fordul segítségért.

Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír Forrás: Facebook/Muri Enikő

A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt nő 168 centiméter magas, vékony testalkatú. Rövidre vágott, ősz hajú.

Akinek van információja, itt tehet bejelentést

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Disznósné Zai Juliannát felismeri, látta, vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Az anyukák megőrülnek az anyatejből készült ékszerekérthttp://www.life.hu/csalad/20180111-az-anyukak-imadjak-az-anyatejbol-keszult-ekszereket.htmlAz édesanyák egyfajta édes mániával gyűjtik gyermekük első levágott hajtincsét, kihulló tejfogait, első rugdalózóját, kedvenc alvókáját, kézlenyomatát... stb. Minden kellemes emléknek minősül, melyeket hónapokkal, évekkel később elővéve újból átélhetik azokat a csodás pillanatokat. Bevallom, én is két dobozkába gyűjtöm az összes „első” és „kedvenc” dolgaikat, és időnként még ma is felveszem a lágyan csengő babaláncot, melyet fiam várásakor viseltem. Nem tudom, hogy ha a szoptatás időszakában tudtam volna az anyatejnyaklánc létezéséről, akkor készíttettem volna-e, de nagy az esélye, hogy igen. Bár elsőre bizarrul hangzik, mégis abszolút egyedi és megismételhetetlen dologról van szó. Család--Rácz Gergő megházasodott: végre fotót is mutatott az esküvőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20180112-racz-gergo-meghazasodott-vegre-fotot-is-mutatott-az-eskuvorol.htmlRácz Gergő elkelt: a sármos énekes most végre fotókat is mutatott decemberi esküvőjéről. CsaládOrigoHámori Gabriella megmutatta újszülött babáját, Lottithttp://www.life.hu/csalad/20180112-hamori-gabriella-megmutatta-ujszulott-babajat.htmlHámori Gabriella és párja, Juhász Péter szerelme az első pillanatban szövődött, amikor meglátták egymást. Ennek alig egy éve, ma pedig már kislányukkal együtt alkotnak egy családot.CsaládOrigoÚjszülött csecsemőt hagytak az inkubátorban Békéscsabánhttp://www.life.hu/csalad/20180111-ujszulott-csecsemot-kislanyt-hagytak-az-inkubatorban-bekescsaban.htmlÚjszülött kislányt hagytak egy békéscsabai inkubátorban, úgy tűnik, a baba egészséges és már el is nevezték a gyermekosztály munkatársai. CsaládThinkstockSzabó Zsófi megmutatta a kisfiát, Mendelt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180111-szabo-zsofi-megmutatta-a-kisfiat.htmlSzabó Zsófi 5 hete adott életet kisfiának, Mendelnek, azóta körülötte forog a család élete. Most végre a műsorvezető meg is mutatta babáját. Család--Szabó Zsófi gyermeke születéséről árult el részletekethttp://www.life.hu/csalad/20180111-szabo-zsofi-gyermeke-szuleteserol-arult-el-reszleteket.htmlTöbb mint egy hónapja született meg Szabó Zsófi kisfia, aki azóta bearanyozza a szülei minden pillanatát. Érkezése azonban meglepetésekkel volt tele: Zsófi nem egészen úgy szült, ahogy szerette volna. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.