Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrség

2018.01.12. 10:03

Muri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról.

Már 10 napja, hogy Muri Enikő nagypapájának özvegye eltűnt. Az énekesnő Facebook-oldalán is segítséget kért a karcagiaktól, hogy mielőbb megtalálják az idős asszonyt, de sajnos egyelőre nincs eredmény. A Police.hu oldalán is megtalálható a felhívás, melyben a rendőrség is a lakossághoz fordul segítségért. 

Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hírForrás: Facebook/Muri Enikő

"Disznósné Zai Julianna karcagi lakos 2018. január 2-án otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról. A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt nő 168 centiméter magas, vékony testalkatú. Rövidre vágott, ősz hajú. Arca hosszúkás, bordó színű keretes szemüveget visel. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen" - olvasható a rendőrség oldalán, ugyanakkor a Facebook eltűnt emberekkel foglalkozó csoportjában található poszt szerint az idős, 70 éves asszony eltűnésekor valószínűleg hiányos öltözetben, hálóingben, fürdőköpenyben és papucsban lehetett, esetleg egy piros táskát is vitt magával. 

Akinek van információja, itt tehet bejelentést
A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Disznósné Zai Juliannát felismeri, látta, vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
eltűntMuri Enikőrendőrség