Így búcsúzott Szulák Andrea haldokló édesanyjától: videó

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
halál búcsú anya Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea nagyon jó kapcsolatot ápolt az édesanyjával, aki évekkel ezelőtt távozott az élők sorából. A művésznő Kadarkai Endre műsorában vallott arról, hogyan búcsúzott el tőle, amikor érezte, hogy itt az idő.

Évek teltek már el azóta, hogy Szulák Andrea elvesztette szeretett édesanyját, de a művésznőben még most is élénken él az a pillanat, amikor elbúcsúzott tőle. Erről a fájdalmas, könnyfakasztó pillanatról vallott Kadarkai Endre műsorában a színésznő.

Szulák Andrea így búcsúzott el édesanyjától Fotó: M. Schmidt János - Origo

Aludt. És akkor én elköszöntem az anyutól.

A színpadon ment az előadás, nem tudom, mi lehetett az arcomon, mert a Margitai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és így nézett rám, én meg rá. A dolog nem volt rendezett szituáció, csak akkor történt egy pillanat. Lement az előadás, és én rögtön hívtam a kórházat, hogy mi van, és mondták, hogy elment"

Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/csalad/20180112-muri-eniko-eltunt-szeretterol-meg-nincs-hir-keresi-a-rendorseg.htmlMuri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról. CsaládOrigoÚjszülött csecsemőt hagytak az inkubátorban Békéscsabánhttp://www.life.hu/csalad/20180111-ujszulott-csecsemot-kislanyt-hagytak-az-inkubatorban-bekescsaban.htmlÚjszülött kislányt hagytak egy békéscsabai inkubátorban, úgy tűnik, a baba egészséges és már el is nevezték a gyermekosztály munkatársai. CsaládThinkstockSzabó Zsófi gyermeke születéséről árult el részletekethttp://www.life.hu/csalad/20180111-szabo-zsofi-gyermeke-szuleteserol-arult-el-reszleteket.htmlTöbb mint egy hónapja született meg Szabó Zsófi kisfia, aki azóta bearanyozza a szülei minden pillanatát. Érkezése azonban meglepetésekkel volt tele: Zsófi nem egészen úgy szült, ahogy szerette volna. Család--A mentálisan erős és kiegyensúlyozott szülők gyereknevelési stratégiáihttp://www.life.hu/csalad/20180109-a-mentalisan-eros-szulok-gyereknevelesi-strategiai.htmlAz életre nevelés nem abból áll, hogy megóvjuk a gyermeket környezetétől, feloldozzuk tettei következményei alól. A mentálisan erős felnőtt tudatos és kiegyensúlyozott. Minden esetben ezt szeretné gyermekének is átadni. CsaládOrigoCzippán Anett szerint a szoptatás bizony nagyon fáj: fotó! http://www.life.hu/csalad/20180108-czippan-anett-szerint-nagyon-faj-a-szoptatas.htmlCzippán Anett volt olyan bátor, és felvállalta a nyilvánosság előtt azt, amiről sokan nem mernek beszélni. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNők és a kaszinók kapcsolata régen és mosthttp://www.life.hu/csalad/20180102-nok-es-a-kaszinok-szerencsejatek-kapcsolata-regen-es-most.htmlA kaszinó általánosítva helyet ad a legális szerencsejátékoknak. Ám ennél jóval többet jelent: életérzés, hobbi, közösség, fizetés kiegészítés, sőt akár főállás. Most körbejárjuk, hogy milyen szerephez jutottak régen és most a nők a kaszinók történetében. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.