Így búcsúzott Szulák Andrea haldokló édesanyjától: videó

2018.01.13. 10:52

Szulák Andrea nagyon jó kapcsolatot ápolt az édesanyjával, aki évekkel ezelőtt távozott az élők sorából. A művésznő Kadarkai Endre műsorában vallott arról, hogyan búcsúzott el tőle, amikor érezte, hogy itt az idő.

Évek teltek már el azóta, hogy Szulák Andrea elvesztette szeretett édesanyját, de a művésznőben még most is élénken él az a pillanat, amikor elbúcsúzott tőle. Erről a fájdalmas, könnyfakasztó pillanatról vallott Kadarkai Endre műsorában a színésznő.

Szulák Andrea így búcsúzott el édesanyjátólFotó: M. Schmidt János - Origo

Nagyon beteg volt már, tudtuk, hogy már gyakorlatilag napok kérdése, hogy bekövetkezzen a vég. Mentem be hozzá egy nap még az előadás előtt a kórházba. Aludt. És akkor én elköszöntem az anyutól. Mondtam, hogy... megyek" – mondta Szulák Andrea. Akkor ugyan az édesanyja már nem volt magánál, de a színésznő tudja, hogy hallotta, mait mondott. Biztos, hogy hallotta, csak nem úgy" – árulta el a színésznő. Nem sokkal később az édesanyja távozott. „A színpadon ment az előadás, nem tudom, mi lehetett az arcomon, mert a Margitai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és így nézett rám, én meg rá. A dolog nem volt rendezett szituáció, csak akkor történt egy pillanat. Lement az előadás, és én rögtön hívtam a kórházat, hogy mi van, és mondták, hogy elment" - mondta Szulák Andrea.

Szulák Andreahalálanyabúcsú