Ilyen luxusban fog szülni szülni Smaltig Dalma

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
magánklinika luxus Smaltig Dalma szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy luxusfeleség természetesen luxuskörülmények között szül. Nem lesz máshogy Smaltig Dalmánál sem, aki egy magánklinikán hozza világra második gyermekét.

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma hamarosan életet ad második gyermekének. A kismamának határozott elképzelése van arról, hogy mire lesz szüksége a szülőszobán.

"Csakis a magánkórház jöhet szóba, mert ott nyugalom van. Kisebb egészségi probléma miatt sajnos a normál szülés szóba sem jöhet, csak a császár, de így is apás szülés lesz. De ez is gyönyörű, nincs különbség. Rosszindulatú, aki mást gondol. Fontos, hogy a nő jól érezze magát szüléskor, ezért kértem a szobánkba gyümölcskosarat. Szofi lányomnál is volt, anélkül el sem tudom képzelni a szülést" - mondta a Borsnak Dalma, aki gyerekruha tervezéssel fogalalkozik.

Smaltig Dalmának rendkívül fontos, hogy luxuskörülmények között szüljön Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A luxusfeleség már azt is eldöntötte, hogy amint befejezte a szoptatást, kés alá fekszik. Megcsináltatja a cicijét: "Nem titkolom, hogy implantátum van a mellemben. Két gyermek után nem lesz már az igazi, ezért mondtam a férjemnek, hogy szoptatás után szeretném felkeresni a plasztikai sebészemet, hogy megműtsön."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.