Megszületett Niki Belucci gyereke: íme, az első fotó

2018.01.13. 12:10

Niki Belucci nagyon sokat küzdött azért, hogy gyermeke szülessen: a negyedik beültetés sikerült, most pedig örömmel tájékoztatta rajongóit arról, hogy megszületett a kisfia. Fotót is mutatott róla. 

Niki Belucci 3 fájdalmas vetélés után sem adta fel, és negyedjére sikerült. Sokat küzdött azért, hogy gyermeke lehessen, de a csalódottságokkal teli időszakot már maga mögött tudhatja. Már meg is született a gyermeke, aki a Bendegúz Benett nevet kapta. A DJ érzelmes Instagram-bejegyzésben számolt be arról, milyen öröm is számára anyának lenni. 

Niki Belucci határtalanul boldog: megszületett a kisfiaForrás: Niki Belucci

"Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg azt, ami most bennem kavarog. Annak, akinek nincs gyereke ez nagyon nyálas lesz, de muszáj megosztanom veletek. Velem voltatok jóban-rosszban, így ez is ide tartozik. Egyszerűen álmomban nem gondoltam volna, hogy anyának lenni mit jelent igazán!! Vágytunk a babára nagyon, azt hiszem ez nem titok, de sosem tudtam anyukám mit érezhet irántam és nem arra gondolok, hogy szeret-e vagy sem, mert azt tudom, hogy igen és természetesen én is őt, de ez az érzés ismeretlen volt!!! Erre nincs szó sajnos!! Ez több mint szeretet és szerelem! Ezért érdemes létezni!!!! Ez maga az élet értelme és ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha átéljük! Amíg élek a családom lesz számomra a legfontosabb. és azt tűzön-vízen keresztül védeni fogom!!! Köszönöm anyukámnak azt a rengeteg szeretetet és aggódást, törődést és fáradság nélküli éjszakázásokat, amit kaptam/kaptunk és, amit én is adhatok már a kisfiamnak" - írta a többi között a lemezlovas. 

Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucciofficial) által megosztott bejegyzés,

Niki BeluccigyerekfotóSzületés