Stohl András család apaság munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András rengeteget dolgozik, sok szakmai kihívással küzd meg, amit nagyon élvez, de belátja, hogy ezek a feladatok elveszik az időt attól, hogy igazán jó apa lehessen. Most pedig ez a legfontosabb célkitűzése.

Stohl András izgatják a kihívások, és annak ellenére, hogy már eddig is rengeteget dolgozott, újabb és újabb feladatokat vállal el. Maga is beismerte, hogy sokszor túl sokat feladatra bólint rá, most is egyszerre több helyen áll helyt: dolgozik színházban. rádióban sorozatban, filmben és még egy vetélkedően is. Úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak, szeretné, ha több ideje maradna a családra.

Stohl András több időt akar szánni a családra Forrás: tv2

Nehéz lesz, de idén mindent megteszek, hogy kiegyensúlyozott legyen a magánéletem.

Blikknek

Stohl András lelkiismeret-furdalással küzd

Stohl András rengeteget dolgozik és emiatt családjának nélkülöznie kell őt. A színész apaként folyamatos lelkiismeret-furdalással küzd, amiért csak keveset lehet gyerekeivel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.