Szilágyi Istvánt megverte fia, de ő végig védte a gyerekét a bíróságon

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván gyermek Lópici Gáspár bántalmazás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágy Istvánt fia bántalmazta tavaly nyáron, ami miatt a színművész több bordája is eltört. Az ügy bíróság elé került, a tárgyaláson pedig a színművész végig a fiát védte: folyton csak azt ismételgette, hogy nem bántotta őt a gyermeke. 

Szilágyi Istvánra tavaly nyáron emelt kezet a fia, ami miatt a színművésznek komoly sérülései lettek. A rendőrök bilincsben vitték el Péter és azóta is bent tartják. Az ország Lópici Gáspárjának több bordája eltört, de ennek ellenére ő körmeszakadtáig a fiát védi, és hazavárja. Az ügyet a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalta, de nem úgy alakult, ahogy Szilágyi és fia remélték.

Szilágyi István fiát védte a bíróságon Forrás: RTL Klub

Mindketten az állították ugyanis, hogy farakásra esett a színész, ezért keletkeztek a sérülések, de a szakértő cáfolja ezen állítást. Szerinte a bordatöréseket nagy valószínűséggel mechanikus behatások okozták, illetve ilyen sérülések nem származhatnak eséstől.

Minden szó igaz, amit a fiam mondott, bírónő, a többi dolog pedig nem, nem bántott engem, ez az igazság"

Blikk
Life.hu riporterének is elmondta, hogyan történt az eset

Szilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséért

Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza, öt évet is kaphat tettéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Így búcsúzott Szulák Andrea haldokló édesanyjától: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180113-igy-bucsuzott-szulak-andrea-haldoklo-edesanyjatol.htmlSzulák Andrea nagyon jó kapcsolatot ápolt az édesanyjával, aki évekkel ezelőtt távozott az élők sorából. A művésznő Kadarkai Endre műsorában vallott arról, hogyan búcsúzott el tőle, amikor érezte, hogy itt az idő. Család--Az anyukák megőrülnek az anyatejből készült ékszerekérthttp://www.life.hu/csalad/20180111-az-anyukak-imadjak-az-anyatejbol-keszult-ekszereket.htmlAz édesanyák egyfajta édes mániával gyűjtik gyermekük első levágott hajtincsét, kihulló tejfogait, első rugdalózóját, kedvenc alvókáját, kézlenyomatát... stb. Minden kellemes emléknek minősül, melyeket hónapokkal, évekkel később elővéve újból átélhetik azokat a csodás pillanatokat. Bevallom, én is két dobozkába gyűjtöm az összes „első” és „kedvenc” dolgaikat, és időnként még ma is felveszem a lágyan csengő babaláncot, melyet fiam várásakor viseltem. Nem tudom, hogy ha a szoptatás időszakában tudtam volna az anyatejnyaklánc létezéséről, akkor készíttettem volna-e, de nagy az esélye, hogy igen. Bár elsőre bizarrul hangzik, mégis abszolút egyedi és megismételhetetlen dologról van szó. Család--Muri Enikő eltűnt szerettéről még nincs hír: keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/csalad/20180112-muri-eniko-eltunt-szeretterol-meg-nincs-hir-keresi-a-rendorseg.htmlMuri Enikő már 10 napja keresi nagypapája özvegyét, aki Karcagon tűnt el. Egyelőre még nincs hír az idős asszonyról. CsaládOrigoÚjszülött csecsemőt hagytak az inkubátorban Békéscsabánhttp://www.life.hu/csalad/20180111-ujszulott-csecsemot-kislanyt-hagytak-az-inkubatorban-bekescsaban.htmlÚjszülött kislányt hagytak egy békéscsabai inkubátorban, úgy tűnik, a baba egészséges és már el is nevezték a gyermekosztály munkatársai. CsaládThinkstockSzabó Zsófi megmutatta a kisfiát, Mendelt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180111-szabo-zsofi-megmutatta-a-kisfiat.htmlSzabó Zsófi 5 hete adott életet kisfiának, Mendelnek, azóta körülötte forog a család élete. Most végre a műsorvezető meg is mutatta babáját. Család--Szabó Zsófi gyermeke születéséről árult el részletekethttp://www.life.hu/csalad/20180111-szabo-zsofi-gyermeke-szuleteserol-arult-el-reszleteket.htmlTöbb mint egy hónapja született meg Szabó Zsófi kisfia, aki azóta bearanyozza a szülei minden pillanatát. Érkezése azonban meglepetésekkel volt tele: Zsófi nem egészen úgy szült, ahogy szerette volna. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.