Válságba került Som-Balogh Edina házassága

2018.01.13. 20:02

Som-Balogh Edina és férje, Krisztián már hét éve vannak együtt. Kapcsolatukban most minden rendben van, az ötödik-hatodik év viszont nem volt egyszerű számukra.

"Hét éve vagyunk együtt. A bűvös hetesben nem hiszek. Az öt-hatodik év körül, jóval a második gyermekünk megfoganása előtt történt az, ami nem volt túl jó. Egy kicsit rezgett a léc. Krisztiánnal eltávolodtunk egymástól úgy, hogy szinte éjjel-nappal együtt voltunk, mert ő otthonról is dolgozik. A hétköznapok felőröltek bennünket. Nem vettük komolyan, nem beszélgettünk róla" - mesélte a Borsnak Edina. A házasok ezután tudatosan figyeltek egymásra, aminek meg is lett az eredménye: fiuk, Noel mellé megérkezett a kistestvér, Lili.

Som-Balogh Edina házassága válságba kerültForrás: Facebook/Som-Balogh Edina

"Az örök boldogság túlzás. Olyan nincs. Egy kapcsolat rettentően nehéz. Nálunk is vannak összezördülések, harcok, amiket meg kell vívni, kompromisszumok, amiket meg kell kötni, hogy jobban működjünk együtt. Elfogadtuk, hogy egy kapcsolat hullámvölgyekből is áll, csak egy dolog fontos: hogy hűek legyünk egymáshoz. És mi azok vagyunk. Így tud elmélyülni a kapcsolat" - árulta el a Barátok közt egykori színésznője.

Som-Balogh Edinaválságházasság