Tom Jones milliárdos, fia pedig évek óta hajléktalan: sosem találkoztak még

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo -
hajléktalan Tom Jones gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Jones dúsgazdag ember, ám gyermekéről ez nem mondható el: a fia évek óta hajléktalan, és még sosem találkoztak.

Az énekes két évig teljesen elutasította gyermekét, aki Katherine Berkery modelltől született, végül DNS-teszt is bizonyította, hogy a kisfiú tényleg az övé. A bíróság ugyan kimondta, de Tom Jones a nyilvánosság előtt továbbra sem ismerte el fiát, aki 1988-ban született. Az énekes csak 2008-ban vállalta fel őt. Ez az időszak nyomot hagyott Jonathan Berkery lelkében, az élete ma sem rendezett: évek óta hajléktalan, míg apja dúskál a pénzben.

Tom Jones fia hajléktalan Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo

Sztárapák balkézről született gyermekei - Eltitkolt szerelemgyerekek?


Nem Tom Jones az egyetlen, akinek balkézről született gyermeke van. És persze a titkok sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nem csak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat. A következőkben olyan sztárapukákat mutatunk be, akik bizony titkolták törvénytelen gyermeküket, ám mind az öten másként kezelték ezt a helyzetet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Testvért szeretne kisfiának Szabó Zsófi http://www.life.hu/csalad/20180116-ekkor-szeretnenek-szabo-zsofiek-ujabb-gyermeket-vallalni.htmlSzabó Zsófiék őszintén meséltek a családos élet szépségeiről és a nehézségekről is. Család--Trokán Anna kiáll a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20180116-trokan-anna-a-nyilvanos-szoptatas-mellett-all-ki.htmlTrokán Anna júniusban adott életet gyermekének, és természetesen előtte semmit nem tudott a szoptatásról, azóta azonban a nyilvános szoptatás mellett is kiáll. CsaládOrigoA várandós nők alattomos ellensége - A terhességi diabétesz http://www.life.hu/csalad/20180116-a-terhessegi-diabetesz-magas-vercukorszint-tunetei-kezelese.htmlA várandóság csodás időszakába, esetenként belopózhat valami kifejezetten negatív, sőt, akár veszélyes motívum is. A vizesedés kellemetlensége és a visszerek okozta lábfájdalmak mellett, az egyik ilyen a megemelkedett vércukorszint. Természetesen nem kell egyből megrémülni, de nem is szabad félvállról venni. Segítünk eligazodni a felismerésében és a kezelésében is. Család--Szilágyi István fiát szabadon engedték, de a vád és a védelem is fellebbezetthttp://www.life.hu/csalad/20180116-szilagyi-istvan-fiat-szabadon-engedtek-de-a-vad-es-a-vedelem-is-fellebbezett.htmlSzilágyi István fiát két év börtönre ítélték 3 évre felfüggesztve apja bántalamzása miatt, de ez még nem biztos, hogy a végleges ítélet: a vád és a védelem is fellebbez. CsaládOrigoÓnodi Eszter bevallotta, alkalmatlan az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20180116-onodi-eszter-bevallotta-alkalmatlan-az-anyasagra.htmlÓnodi Eszter karrierje felfelé ível, a szakmai élete irigylésre méltó, de az anyasággal meggyűlik a baja. Saját bevallása szerint sokszor borzalmasan csinálja. Család--Valóban nem érdemli meg a börtönt? - A Geréb Ágnes-ügy, és ami mögötte vanhttp://www.life.hu/csalad/20180114-gereb-agnes-bortonbuntetese-otthon-szules.htmlA napokban megosztotta a társadalmat, de leginkább a várandós, illetve már szült nőket a Geréb Ágnes ellen született ítélet. A bábát, akit a hazai otthonszülés úttörőjeként tartanak számon, és aki a magyar általános szülészeti protokollt merte újragondolni, 2 év tényleges fogházbüntetésre ítéltek, valamint 10 évre eltiltottak hivatásától. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.