nyilvános szoptatás Micsoda nők! Várkonyi Andreával Doszpot Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvános szoptatásról fejtette ki markáns véleményét Doszpot Evelin a Micsoda nők! stúdiójában. 

"Én borzasztóan liberális vagyok, és mindent, mindenkit tolerálok, elfogadok. Diszkrécióval nyilván vannak SOS megoldások, de én már kerültem olyan kellemetlen szituációba, hogy étteremben ültünk és simán elővette, mindenféle stóla meg izé nélkül. Én sem csókolózom az utcán úgy, hogy ledugom a férjem torkán a nyelvem, és fröcsög a nyál, és nem beszélek arról, hogy mit szeretek, hogy szertetek, mert vannak olyan intim dolgok, amik csak rám tartoznak meg a gyerekemre" – fejtette ki a véleményét Evelin.

Így rajzolta le anyukáját, Hódi Pamelát a kis Natihttp://www.life.hu/csalad/20180106-igy-rajzolta-le-anyukajat-hodi-pamelat-a-kis-nati.htmlCuki videót készített és töltött fel az Instagramra kislányával, Natival Hódi Pamela. Anya és lánya mindennél jobban imádják egymást. CsaládOrigoÍgy hívják Kasza Tibi feleségét, Andit a házasságkötés ótahttp://www.life.hu/csalad/20180101-igy-hivjak-kasza-tibi-feleseget-a-hazassagkotes-ota.html5 év szerelem után kelt egybe Kasza Tibi és Andi, akit a műsorvezető-zenész Mankernek becéz. Nos, most az is kiderült, mi lett a fiatalasszony férjezett neve. CsaládOrigoMegmutatta gömbölyű pocakját Tomán Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180101-megmutatta-gombolyu-pocakjat-toman-szabina-arpa-attila-exe.htmlJanuárra várja babáját Tomán Szabina. Árpa Attila exének már van egy lánya, a tízéves Amira. CsaládOrigoSzombathelyen született 2018 első babájahttp://www.life.hu/csalad/20180101-szombathelyen-szuletett-2018-elso-babaja-a-markusovszky-korhazban.html2018-ban Szombathelyen, nulla óra 1 perckor született az első gyermek vidéken, a Markusovszky Kórházban. Család--Mélyen elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20171230-melyen-eliteli-a-gyermekbantalmazas-minden-formajat-szinetar-dora-szineszno.htmlA színésznő a Facebookján fejtette ki a véleményét. Leszögezte: a citált cikket nem vitaindítónak szánja. CsaládOrigoKisbabára vágyik Köllő Babetthttp://www.life.hu/csalad/20171230-ujabb-babat-akar-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlHárom éve vesztette el ikerbabáit Köllő Babett. A luxusfeleség akkor úgy döntött, ne próbál meg újra teherbe esni, ám a dzsungellét valamit most megváltoztatott benne és testvérkét szeretne kislánya mellé. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.