Házasságról és családról mesélt Korpás Krisztina, Tilla felesége

feleség interjú család Korpás Krisztina Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla és felesége, Krisztina már több mint 20 éve egy párt alkotnak. Krisztina a kapcsolatuk titkáról, illetve a gyereknevelésről is mesélt. 

Krisztina számára az elfogadás, a tolerancia és a nyitottság a legfontosabb alapelvek közé tartoznak, amelyeket egész pici koruktól fogva megpróbált átadni fiainak. Mindhárom gyerek alternatív iskolába jár, ahol rengeteget tesznek azért, hogy a tanulókat ilyen szellemben neveljék.

"A gimnáziumból például jártak hajléktalanokkal sakkozni, meg faluhetekre" – meséli Kriszta.

Az édesanya szerint a mai világban – többek közt a tudományos és technikai fejlődés miatt – már inkább a felnőtteknek kell tíz körömmel kapaszkodnia, hogy megértsék a dolgok működését. Az, hogy valakinek csak azért van igaza, mert idősebb, ma már elavult hozzáállás.

„Egy tanártól hallottam egyszer, hogy ha azt várjuk el a gyerekeinktől, hogy tiszteletben tartsák a mi világunkat, nekünk is tiszteletben kell tartanunk az övékét. Ez csak kölcsönösségi alapon tud működni." A középső fiamnak van már egy szerelme, és egészen elképesztő, hogy mennyire harmonikusan és egyenjogúan vesznek részt a kapcsolatban. Nekik már nem kérdés, hogy férfi és nő egyenrangú. De ehhez talán az is kell, hogy ebben nőttek fel. Mert mondhatsz bármit a gyereknek, ha a fiaim azt látnák, hogy apa mond meg mindent, viszont otthon semmit se csinál, mert szerinte vannak „férfi" meg „női" feladatok, akkor azt fogják eltanulni."

Házasságról és családról mesélt Korpás Krisztina, Tilla felesége Forrás: Lábady István

Az elmúlt hónapokban nagy port kavart az Alyssa Milano által indított #metoo kampány, amely a szexuális zaklatás áldozatainak helyzetére hívja el a figyelmet, Krisztina erről is kifejtette a véleményét:

"Számomra a #metoo kampány arról is szól, hogy ha nem tanítunk meg egy gyereket arra, hogy mondhat nemet is egy felnőttnek, és nem feltétlenül kell mindent megtennie, amit egy felnőtt mond, azzal kiszolgáltatottá tesszük. „Ha úgy neveled a gyerekedet, hogy egy felnőttnek mindig igaza van és neked mindent meg kell csinálnod, amit egy felnőtt mond, akkor tulajdonképpen kiszolgáltatod a saját gyerekedet."

Krisztina és Tilla már több mint 20 éve élnek kiegyensúlyozott kapcsolatban, egy kapcsolat működtetése szerinte mindkét fél felelőssége. A többgyermekes anya szerint szerencse kérdése, hogy az ember megtalálja-e a társát az életben, vagy sem. Éppen ezért ők nagyon hálásak, hogy együtt lehetnek:

"Talán bénán hangzik, de mi a mai napig megbeszéljük, hogy mennyire jó, hogy mi találkoztunk. És Tilla folyamatosan mondja, hogy mennyire szeret, szépnek lát. Nagyon cuki, valamiért irtózatosan büszke rám. Tudom, hogy hihetetlen, mert tényleg elképesztően tud pörögni, de valahogy ebben az őrületben mégis mindig csinál nekünk helyet." - írta meg az ÉVA magazin.

Gáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-gaspar-laci-felesege-niki-latexruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlEgy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége. TV + SztárokOrigoViaszbaba: közös fotót posztolt a leszbikus színésznővel a szerető!http://www.life.hu/sztarok/20180119-viaszbaba-kozos-fotot-posztolt-a-leszbikus-szinesznovel-a-szereto.htmlSokat megtudhattunk már a leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolatáról, fotót azonban eddig még nem láthattunk róluk, most azonban a szerető megmutatott egy közös képet! TV + SztárokThinkstockHosszú Katinkáékról nyilatkozott egy volt alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinkaekrol-nyilatkozott-egykori-alkalmazottjuk.htmlHosszú Katinka megvált az Iron Corporation Kft. alkalmazottjainak egy részétől, ennek ellenére nagyon pozitív véleménnyel van róluk és az egész cégről az egyik volt munkatársuk, aki nyilakozott a vállalatról és Shane-ről is. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsökkent a Barátok közt nézettsége http://www.life.hu/sztarok/20180119-ennyivel-csokkent-a-baratok-kozt-nezettsege.htmlHosszú évekig listavezető sorozat volt a Barátok közt, de az utóbbi időben hanyatlásnak indult a produkció nézettsége. A csatorna programigazgatója elárulta, mi áll a népszerűségcsökkenés hátterében. TV + Sztárok--Szabó Zsófi imádja az anyaság minden percét, kivéve a bezártságot http://www.life.hu/sztarok/20180119-rosszul-viseli-a-bezartsagot-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. TV + SztárokOrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.