Vasvári Vivien elárulta, milyen nemű babája születik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vasvári Vivien babavárás Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagramon árulta el születendő gyereke nemét Vasvári Vivien.

A luxusfeleség posztolt egy sztorit, amiben egy kék cipőcske mellett az It's a boy!, vagyis a Kisfiú lesz! szöveg látható. Vivien a 24.hu-nak nyilatkozott: "Sokan nem tudják, hogy kisfiút várok, pedig már Instagramon, a hashtagek közé is elrejtettem a baba nemét, csak sokan nem figyelték" - mondta el.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Meghalt Braylynn Lawhon, a kislány, akinek tragikus fotója bejárta a netethttp://www.life.hu/csalad/20180117-meghalt-braylynn-lawhon-a-kislany-akinek-tragikus-fotoja-bejarta-a-netet.htmlMúlt héten járta be a világot az a sokkoló kép, amin a végstádiumú rákkal küzdő nagyapa, Sean Peterson az agytumorral küzdő ötéves unokáját siratja. A kislány hétfőn meghalt. CsaládOrigoDoszpot Evelin véleménye a nyilvános szoptatásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180117-doszpot-evelin-velemenye-a-nyilvanos-szoptatasrol-micsoda-nokben-meselt.htmlA nyilvános szoptatásról fejtette ki markáns véleményét Doszpot Evelin a Micsoda nők! stúdiójában. CsaládOrigoMegmutatta gömbölyű pocakját Tomán Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180101-megmutatta-gombolyu-pocakjat-toman-szabina-arpa-attila-exe.htmlJanuárra várja babáját Tomán Szabina. Árpa Attila exének már van egy lánya, a tízéves Amira. CsaládOrigoKisfiú lett az első fővárosi újszülötthttp://www.life.hu/csalad/20180101-kisfiu-lett-az-elso-fovarosi-ujszulott-2018.htmlA fővárosi Szent István kórházban született 2018 első budapesti újszülöttje. Az intézmény hétfő reggeli tájékoztatása szerint a kisfiú - aki a Flóris nevet kapta - és édesanyja is jól vannak. Család--Mélyen elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20171230-melyen-eliteli-a-gyermekbantalmazas-minden-formajat-szinetar-dora-szineszno.htmlA színésznő a Facebookján fejtette ki a véleményét. Leszögezte: a citált cikket nem vitaindítónak szánja. CsaládOrigoKisbabára vágyik Köllő Babetthttp://www.life.hu/csalad/20171230-ujabb-babat-akar-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlHárom éve vesztette el ikerbabáit Köllő Babett. A luxusfeleség akkor úgy döntött, ne próbál meg újra teherbe esni, ám a dzsungellét valamit most megváltoztatott benne és testvérkét szeretne kislánya mellé. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.