A rajongóknak nem tetszik Kim Kardashian harmadik gyerekének neve

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Kim Kardashian rajongó Chicago West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiannak megszületett a harmadik gyermeke, ezúttal béranya segítségével. Egy kislánnyal bővült a családjuk, és már azt is bejelentették, milyen nevet adtak az újszülöttnek, a rajongók persze kiakadtak.

Kim Kardashian és Kanye West immár háromszoros szülők és persze nagyon boldogok. Ugyan Kim nem tudta kihordani a harmadik gyermeküket, egy béranya valóra váltotta az álmukat, a nagy családot. Ismét egy kislánnyal ajándékozta meg őket a sors, akinek már ki is találták a legtökéletesebb nevet.

Kim Kardashian rajongói kiakadtak Forrás: AFP/Jason Merritt

A North és a Saint mellé természetesen nem egy átlagos Jessicát, vagy Jennifert választottak, ismét különleges és furcsa nevet adtak a gyermeküknek.

Chicago West


A kommentelők persze nem tudnak napirendre térni a név fölött.

  • „Kim, én szeretlek téged, de ez a név borzasztó"
  • „Kérlek, ne mondd, hogy ez a baba neve"
  • „Chicago West egy nagyon kemény környék"
  • „Jézusom, ez a család megőrült"
  • „Chicagónak nevezni a gyereket szörnyű. Annyi név közül lehet választani, miért lett éppen Chicago?" „Mondjátok, hogy ez csak egy vicc"
  • „Valaki segítsen nekik. A kutyáiknak valószínűleg jobb nevük van, mint a gyerekeiknek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.