Apa lesz a magyar énekes, Tabáni István

Forrás: RTL Klub -
apa Tabáni István gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabáni István soha nem volt boldogabb, mint most, 40 évesen. A kerek évforduló mellett a legnagyobb öröme, hogy hamarosan apuka lesz.

A magyar énekes, Tabáni István mindent elért, amire 40 éves koráig vágyott. A kerek évfordulónak is örült, de mostanában a legnagyobb boldogságot az jelenti számára, hogy hamarosan apuka lesz. Új jövevény érkezik a családjukba, alig várják már feleségével, hogy kezükben tarthassák gyermeküket.

Tabáni István apa lesz Forrás: RTL Klub

Amellett, hogy kerek évfordulót ünneplek, hamarosan új jövevény érkezik a családunkba,

Ripostnak

Megszületett Cooky első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180123-megszuletett-cooky-elso-gyermeke.htmlMegszületett Cooky és 27 évvel fiatalabb kedvese, Debóra kisfia.Család--Egy kannibál sorozatgyilkos, aki állította, farkasemberként ölt meg 9 gyermeket (18+)http://www.life.hu/csalad/20180122-egy-kannibal-gyermek-sorozatgyilkos-aki-farkasember-volt.html1573. január 18-án Gilles Garnier-t elérte a végzete. A francia erdő remetéje, miután éhségét gyermekkel csillapította, végül hivatalosan farkasembernek lett kikiáltva, és máglyahalált halt. Kövesd velünk végig, hogy valóban egy szörnyet ítéltek-e el, vagy csupán a tömeg félelmeinek és lelkiismeretének áldozatául esett-e ez a férfi. CsaládOrigoMegszületett Vastag Tamás második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180122-megszuletett-vastag-tamas-masodik-kisbabaja.htmlVastag Tomi másodszorra is édesapa lett.CsaládOrigoStohl Luca nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségéthttp://www.life.hu/csalad/20180122-stohl-luca-nem-tudna-megbocsatani-apja-hutlenseget.htmlStohl András sosem volt az a kifejezetten hűséges típus, lánya szerint édesanyja túl sokat tűrt. Ő nem lenne erre képes. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy óvd kisbabád bőréthttp://www.life.hu/csalad/20180122-kisbaba-csecsemo-ujszulott-borapolas.htmlA kisbabák bőre nagyon érzékeny, ezért fontos, hogy mindig a megfelelő krémet, fürdetőt, sampont használd. Ám ezeken túl is számos rizikófaktor van, melyekre talán nem is gondolnál. Most segítünk abban, hogy babád bőre üde és puszilgatni való maradhasson. CsaládOrigoA rajongóknak nem tetszik Kim Kardashian harmadik gyerekének nevehttp://www.life.hu/csalad/20180122-a-rajongoknak-nem-tetszik-kim-kardashian-ujszulott-gyerekenek-neve.htmlKim Kardashiannak megszületett a harmadik gyermeke, ezúttal béranya segítségével. Egy kislánnyal bővült a családjuk, és már azt is bejelentették, milyen nevet adtak az újszülöttnek, a rajongók persze kiakadtak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.