Fejős Éva kislánya már egyéves: fotó

Forrás: Facebook/Fejős Éva -
Fejős Éva fotó egyéves kor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva 49 évesen adott életet első gyermekének, Linda Zsófinak, azóta pedig már eltelt egy év! Így ünnepelték a kislány első születésnapját. 

Fejős Éva első gyermekét bőven negyvenen túl vállalta: az írónő 49 éves volt, amikor életet adott kislányának, Linda Zsófiának. Szerencsére az írónő sem terhességének pillanatait, se kislányát nem rejtegette a nyilvánosság elől: mindig megmutatta a legfontosabb történéseket. Nemrég egy szintén nagyon lányeges dologról számolt be a Facebook-oldalán, méghozzá arról, hogy egyéves lett a gyermeke!

Fejős Évának már egyéves lett a kislánya Forrás: Facebook/Fejős Éva

Meg is mutatta, hogyan zajlott náluk az első születésnap megünneplése, természetesen tortával és tűzijátékkal, amit Linda megbűvölten nézett. "Kislányom, aki megváltoztatta az életemet - nagyon sok boldogságot, Linda" - írta a fotóhoz az írónő.

Kutyák hőstettei, avagy az önzetlen szeretet mintapéldáihttp://www.life.hu/csalad/20180123-kutyak-hostettei-gazdaik-eletet-mentettek-meg.htmlSokszor hallani, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ami lássuk be, egy szeretetben nevelt állat esetén, valóban így is van. Senki sem várja haza a gazdit akkora örömmel, mint egy kutyus, legyen az 1,5 vagy épp 40 kilós. A most következő mini történetekből pedig nem csupán ez a fantasztikus tulajdonságuk, hanem a gazdájuk iránti feltétel nélküli szeretetükből fakadó önfeláldozásuk is erős hangsúlyt kap. Család--Cseke Katinka a válásról vallott: 16 éve ismerte férje szeretőjéthttp://www.life.hu/csalad/20180123-cseke-katinka-a-valasrol-vallott-16-eve-ismerte-ferje-szeretojet.htmlEgyik napról a másikra hagyta el férje Cseke Katinkát, ráadásul egy olyan nőért, akit a színésznő 16 éve ismert. A fájdalmas időszakról őszintén vallott a színésznő. CsaládOrigoApa lesz a magyar énekes, Tabáni Istvánhttp://www.life.hu/csalad/20180123-apa-lesz-a-magyar-enekes-tabani-istvan.htmlTabáni István soha nem volt boldogabb, mint most, 40 évesen. A kerek évforduló mellett a legnagyobb öröme, hogy hamarosan apuka lesz. CsaládRTLKLUBMegszületett Cooky első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180123-megszuletett-cooky-elso-gyermeke.htmlMegszületett Cooky és 27 évvel fiatalabb kedvese, Debóra kisfia.Család--Egy kannibál sorozatgyilkos, aki állította, farkasemberként ölt meg 9 gyermeket (18+)http://www.life.hu/csalad/20180122-egy-kannibal-gyermek-sorozatgyilkos-aki-farkasember-volt.html1573. január 18-án Gilles Garnier-t elérte a végzete. A francia erdő remetéje, miután éhségét gyermekkel csillapította, végül hivatalosan farkasembernek lett kikiáltva, és máglyahalált halt. Kövesd velünk végig, hogy valóban egy szörnyet ítéltek-e el, vagy csupán a tömeg félelmeinek és lelkiismeretének áldozatául esett-e ez a férfi. CsaládOrigoMegszületett Vastag Tamás második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180122-megszuletett-vastag-tamas-masodik-kisbabaja.htmlVastag Tomi másodszorra is édesapa lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.