Nicole Kidman már lemondott örökbefogadott gyerekeiről?

Forrás: AFP/Valery Hache -
Nicole Kidman szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman két örökbefogadott gyermeke van, de Connor és Isabella inkább az apjukat és a vallást választották. Úgy tűnik, már Nicole is lemondott róluk.

Köztudott, hogy Nicole Kidman és Tom Cuise kapcsolata a többi között a szcientológia miatt ment tönkre. A színésznő nem bírta tovább, hogy férje mindent alárendel a hitének, így elváltak útjaik. Két örökbefogadott gyermekük inkább az apjukat választották a válás után, és ezzel együtt természetesen a szcientológiát.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Valery Hache

A válásnak bizonyára örült a vallási közösség, ők ugyanis soha nem szimpatizáltak Nicole Kidmannel, így azért is mindent megtettek, hogy a két gyerek minél kevesebb időt tölthessen az anyjukkal. A színésznő sokáig küzdött az elhidegülés ellen, de egy idő után feladta a harcot.

Ezt bizonyítja az is, hogy a Golden Golbe-on Nicole elfelejtette megemlíteni beszédében a két örökbefogadott gyermekét,

csak a Keith Urbannal közös lányainak mondott köszönetet, ami miatt az internet népe ki is kezdte a színésznőt. "Ezt a díjat Sunnynak és Faithnek ajánlom! Ez a tiétek, kicsikéim" - mondta Nicole.

Tragikusan fiatalon hunyt el Hajdú Péter volt barátnője: autó gázolta halálrahttp://www.life.hu/sztarok/20180125-tragikusan-fiatalon-hunyt-el-hajdu-peter-volt-baratnoje-auto-gazolta-halalra.htmlHajdú Péter őszintén vallott fiatalkori szerelméről, Edináról, aki egy tragikus baleset következtében vesztette életét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNádai Anikó mellei közé tett egy plüssállatot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-nadai-aniko-mellei-koze-tett-egy-pluss-allatot-foto.htmlNádai Anikó egy cuki plüss állattal a mellei között kívánt jó reggelt követőinek: biztosan sok férfit tett ezzel boldoggá. TV + Sztárok--Kadarkai Endre megszólalt elbocsátásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kadarkai-endre-megszolalt-elbocsatasa-utan.htmlAzonnali hatállyal kirúgták a Story4-től Kadarkai Endrét, aki eddig nem osztotta meg véleményét a történtekről. Facebook-oldalán viszont most pár sorban kommentálta a TV + SztárokOrigoEz történt a Szombat esti láz sztárjaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-ez-tortent-a-szombat-esti-laz-sztarjaival-molnar-andi-sudi-iringo.htmlVan, aki műsort vezet, van, aki ruhát tervet, míg más saját tánciskolát nyitott: ez történt a Szombat esti láz egykori sztárjaival! TV + Sztárok--Volt feleségét keresi Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180125-volt-feleseget-mariannt-keresi-koos-janos.htmlVolt feleségét keresi Koós János, akiről már közel 45 éve semmit nem hallott. Mint mondja, azért szeretné megtalálni, hogy második feleségével, Dékány Saroltával az oltár előtt is kimondhassák a boldogító igent. TV + Sztárok--Vajtó Lajos kiosztotta Ábel Anitát a Sztárban sztár+1 kicsi pontozása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-vajto-lajos-kiosztotta-abel-anit.htmlA Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban Fésűs Nelly gyönyörű és elképesztően tehetséges kislánya is a versenyzők között szerepel, Hevesi Tamás oldalán. Az utolsó adásban is a maximumot nyújtották, ám a zsűri hölgy tagjai, Ábel Anita és Tóth Vera ezt a pontjaikkal nem igazán értékelték, amin a nevelőapa nagyon kiakadt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.