Pintér Tibor idősek otthonába adná édesanyját

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
betegség idősek otthona Pintér Tibor anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor 80 éves édesanyja egyre többet betegeskedik, és igényli a társaságot. A színész azonban nem tud annyit vele lenni, amennyit kellene. Keresi a legjobb megoldást, ami lehet, hogy az idősek otthona. 

Szerencsére a rákbetegség nem újult ki Pintér Tibor anyukájánál, de az állandó vesegyulladás miatt alig bír lábra állni. A színész sajnos munkái miatt nem tud elég időt szakítani édesanyjára, keresi a legjobb megoldást, ám ez lehet, hogy az idősek otthona.

Pintér Tibor beadná édesanyját az idősek otthonába Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

keresem jó ideje a megoldást, de nem adhatom fel az életem,

Borsnak

Nőkről nőknek, avagy létezésünk bonyolultságában rejlik annak szépségehttp://www.life.hu/csalad/20180125-a-noi-elet-bonyolultsagarol.htmlHa egy túltolt feminista propagandára, vagy egy „milyen igazságtalan az élet velünk, nőkkel" dicshimnuszra számítasz, akkor nem jó helyen jársz. A női lét önmagában egy csodálatos és összetett jelenséghalmaz, melyben nagy szerepet kapnak a hormonok, no meg persze az agyunk bonyolult kapcsolódásai is. Erre remek példát ad az az a kis szösszenet, melyben egy pár fekszik este az ágyban, a férfi pedig a plafont bámulja. A nő egyből kombinálni kezd: „Biztos, már nem tetszem neki, másra gondol, szeretőt tart, nem ízlett a vacsora, utálta az esti romantikus filmet, neheztel valamiért...stb." A férfi mindeközben: „Az ott tényleg egy légy a plafonon?" Család--Nicole Kidman már lemondott örökbefogadott gyerekeiről?http://www.life.hu/csalad/20180125-nicole-kidman-mar-lemondott-orokbefogadott-gyerekeirol.htmlNicole Kidman két örökbefogadott gyermeke van, de Connor és Isabella inkább az apjukat és a vallást választották. Úgy tűnik, már Nicole is lemondott róluk. Család--Mucsi Zoltán ötnapos korában fogadta örökbe kislányát, Veronikáthttp://www.life.hu/csalad/20180125-mucsi-zoltan-otnapos-koraban-fogadta-orokbe-kislanyat-veronikat.htmlHárom fiú után egy kislány érkezett teljesen váratlanul Mucsi Zoltánék családjába. Veronika ötnapos volt, amikor a színész és felesége örökbe fogadta. "Megjött Veronika, és másként kezdett sütni a nap" - mondta a színész. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSzentpéteri Eszter, a TV2 híradósa két gyermekét is elvesztettehttp://www.life.hu/csalad/20180125-szentpeteri-eszter-a-tv2-hiradosa-ket-gyermeket-is-elvesztette.htmlNem volt könnyű élete Szentpéteri Eszternek: 13 évesen elvesztette édesanyját, később pedig fél éven belül két gyermekét. CsaládOrigoElőzd meg gyermeked traumatizálását! - Eljött a válások csúcsidőszakahttp://www.life.hu/csalad/20180124-valas-szulokent-avagy-a-gyerek-erdekei-az-elsok.htmlA legtöbb országban, és így hazánkban is a január-február a legforgalmasabb időszak a benyújtott válások számát tekintve. Ez magyarázható azzal, hogy az ünnepi időszakban felgyülemlett stressz, az ilyenkor sokszorozva megélt konfliktusok a párkapcsolatokra igen romboló hatással vannak. Az év kezdete, az élet átértékelését is magával hozza, és ilyenkor sokan döbbennek rá, hogy nem boldogok a jelenlegi kapcsolatukban. De, a korábbról hozott negatív hozadékok is ilyenkor kerülhetnek felszínre, melyeket épp a karácsonyi békesség kedvéért nem kapartak ki előbb a felek. CsaládOrigoBántalmazó apjáról nyilatkozott a Reszkessetek betörők sztárja, Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/csalad/20180124-bantalmazo-apjarol-nyilatkozott-a-reszkessetek-betorok-sztarja-macaulay-culkin.htmlSzokatlanul őszinte interjút adott Macaulay Culkin, melyben bántalmazó apjáról is beszélt. Fizikailag és mentálisan is terrorban tartotta őt gyerekként: féltékeny volt a sikereire. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.