800 ezres babakocsit vesz kisfiának Vasvári Vivien

Luxus Vivi Vasvári Vivien család babavárás Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus Vivi és Fecsó babája áprilisban érkezik. 

"Olyan sok teendőm van mostanában, az esküvő és a leánybúcsú szervezése, a gyerekruhamárkám, hogy egyszerűen még arra sincs időm, hogy kitaláljam, mi legyen kis Fecsó neve. A lakásunk is kicsi, a baba nem fér el. Költözni is kéne, de mivel a luxuslakóparkból, ahol élünk, nem akarunk elköltözni, csak itteni ingatlanok jöhetnek szóba. Sem eladó, sem kiadó lakás nincs most. Nem tudok mit berendezni" - mesélte a Borsnak Vivi. A luxusfeleség arról is beszélt, hogy kislányak anno simán megvette a 60 ezres rugdalózót, de most okosabb lesz. "Arianánál hülye voltam, mindent megvettem, amibe belebotlottam. Rájöttem, felesleges drága ruhákat venni a gyereknek, mert két hét alatt kinövi. Lesz pár márkás holmija a fiamnak, de csak azért, ha valahol meg kell jelenni, jól nézzen ki. Alig várom már, hogy Dalmával együtt babázzunk!" – mondta, de hozzátette, a 800 ezres spéci babakocsihoz ragaszkodik.

"Úgy tűnik a babakocsis mondata kiverte a biztosítékot, mert Vivi a Facebookján vágott vissza: "Mièrt baj az ha egy bizonyos babakocsihoz ragaszkodom...? nem mindegy màsnak, mit veszek meg? Mindenki sajàt dolga... mit vesz meg az èletben. A kislányomnál mindent megvettem ami tetszett és drága, ezt viszont a fiamnál nem fogom elkövetni, mert sokat tanultam az első gyermekem születése után" - írta ki.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.