Mesebeli történet: egy hajléktalan férfi mellett talált rá a boldogság

hajléktalan család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesébe illő, ami egy svéd nővel történt: beleszeretett egy hajléktalanba és ma is boldogan él vele és két közös gyermekükkel.

Emmy Abrahamson 2006-ban Amsterdamban találkozott egy padon ücsörgő hajléktalannal – számolt be róla a DailyMail. A férfi megszólította őt és beszélgetni kezdtek. A nő egyből szimpatikusnak találta Vic-et, annak ellenére, hogy koszos és ápolatlan volt, és felfigyelt gyönyörű barna szemeire. Egy hét múlva újabb találkozót beszéltek meg, ugyanannál a padnál. Emmy-nek ezután haza kellett utaznia Bécsbe, de búcsúzóul azért megadta a telefonszámát a férfinak.

Fogalmam sem volt róla, hogy valaha újralátom-e egyáltalán, de azt vettem észre, hogy állandóan rágondolok." – emlékezett vissza a nő.

Pár nappal később váratlan dolog történt, megcsörrent Emmy telefonja. Vic hívta őt, és azt mondta, gyűjtött össze egy kis pénzt és Bécsbe utazik vonattal, hogy újra találkozzanak.

A pár azóta boldogan él, összeházasodtak és született két gyermekük. A férfi folytatta abbahagyott tanulmányait és ma gépészmérnökként dolgozik.

Mesébe illő szerelmüket Emmy megírta és könyv formájában nemrég ki is adta.

A legbohókásabb sorozatkarakterek: Renée Zellwegertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180202-csajok-akikkel-mindig-tortenik-valami.htmlSzakítás, se veled-se nélküled kapcsolatok, költözés, betegség és mindez egymás után, szép sorban? Ugye neked is ismerős az a helyzet, amikor azt hiszed, hogy az egész univerzum összeesküdött ellened? Az ilyen búfelejtő napokra összegyűjtöttünk néhány filmet, amelyben garantáltan sorstársakra találsz a főszereplők személyében! TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nincs jól, rosszul viseli, hogy nem él együtt kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-kerenyi-miklos-mate-nincs-jol-rosszul-viseli-hogy-nem-el-egyutt-kisfiaval.htmlKerényi Miklós Máténak nagyon fáj, hogy nem élhet a fiával, de igyekszik vele minél több időt tölteni és szeretne jó kapcsolatot kialakítani gyermeke anyjával – erről beszélt egy mai tévéműsorban. TV + SztárokOrigoPásztor Erzsi csak a színpadon iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-pasztor-erzsi-csak-szinpadon-iszik.htmlPásztor Erzsi az egész ország számára az alkoholista Janka volt, a színpadon most is egy olyan nőt alakít, aki nem veti meg az italt. De hogy áll az alkohollal a való életben? TV + Sztárok--Továbbra is Shane Tusup Hosszú Katinka edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-meg-mindig-shane-tusup-hosszu-katinka-edzoje.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága továbbra is romokban, de úgy tűnik, ettől még folytatják a közös munkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetben életét vesztette Rasual Butler kosárlabdázó és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-autobalesetben-eletet-vesztette-rasual-butler-kosarlabdazo-es-enekesno-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette a 38 esztendős egykori NBA játékos, Rasual Butler és énekesnő felesége, Leah LaBelle Vladowski. TV + Sztárok--Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-beadta-a-valopert-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-gyerek.htmlMost már biztos: elválik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész most elárulta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.