Kim Kardashian megmutatta harmadik gyermekét, Chicagót: fotó

Forrás: Getty Images -
baba kim kardashian újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West gyereke két hete született meg, a sztár pedig már meg ism utatta a kicsit a nagy nyilvánosságnak méghozzá húga videójában.

Kardashianék sűrű és boldog hónapok elé néznek, hiszen a családban egyszerre három gyermeket is vártak. Kim Kardashian harmadik gyermekét, valamint Khloe és Kylie első babáját. Kim volt az első, akinek - a béranyának hála - megszületett a kislánya, Chicago, de már Kylie is életet adott a gyermekének.

Kim Kardashian megmutatta harmadik gyermekét Forrás: Youtube/ Kylie Jenner

Ő végig titkolta terhességét, ám szülése után közzétett egy videót arról, hogyan várták szerelmével a babát. Ebben mutatta meg Kim Kardashian először az újszülött kislányát. Ez sokak szerint nagyon önző lépés volt Kim részéről, hiszen így magára és gyermekére irányította a figyelmet, ami viszont ezúttal legfiatalabb húgának járt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.