Kylie Jenner közösségi oldalán osztotta meg kislányának nevét

Travis Scott Kylie Jenner szülés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg a híresség kislányának nevét. Rajongói most biztos úgy gondolják, csatlakozott ahhoz a Kardashian hagyományhoz, hogy kötelező furcsa neveket adni az újszülötteknek.

A terhességét szinte a végsőkig titkoló Kylie Jenner édes képet posztolt Instagram-oldalára, melyen a pici arcának egy kis részlete, valamint csöppnyi keze látszik, amint édesanyja ujját szorítja.Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a rajongók a Butterfly, azaz a Pillangó nevet várták, hiszen a legtöbbször erre tett utalást a valóságshow-szereplő.

stormi webster

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Most azonban kiderült, hogy a várt néz a Stormi Webster (jelentése talán stormy, mint viharos) lett, hiszen édesapjának, Travis Scottnak valódi vezetékneve Webster. Az Elle magazin cikke szerint azt ugyan még nem tudni, hogy a Stormi a gyermek teljes vagy beceneve, mindenesetre Kylie Jenner közösségi oldalán már szépen gyülekeznek a kommentek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.