Megszületett Mága Zoltán harmadik gyermeke

kisbaba család Mága Zoltán gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mága Zoltán hegedűművész immár háromgyerekes édesapa. A jó hírt a közösség oldalán tudatta rajongóival.

Mága Zoltán és felesége, Annamária októberben jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják. Részleteket még nem lehet tudni, a hegedűművész nem árulta el a gyeremeket nevét és nemét, mindössze annyit közölt, hogy kimondhatatlanul bolog.

Robin Williams halála 10 százalékkal növelte az öngyilkosok számát az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-robin-williams-halala-10-szazalekkal-novelte-az-ongyilkosok-szamat-az-egyesult-allamokban.htmlMintegy 10 százalékkal nőtt az öngyilkosságot elkövetők száma az Egyesült Államokban Robin Williams Oscar-díjas színész 2014-es halála után, és még nagyobbra ugrott azon férfiak aránya, akik Robin Williamshez hasonlóan vetettek véget életüknek, felakasztották magukat - mutatták ki kutatók a PLOS One tudományos folyóiratban szerdán megjelent tanulmányukban. TV + Sztárok--Gyilkossággal vádolják Charlie Sheenthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-gyilkossaggal-vadoljak-charlie-sheent.htmlCharlie Sheen megint botrányba keveredett: egyik régi barátja azt állítja róla, hogy gyilkosságot követett el.TV + Sztárok--Victoria Beckham lehet, hogy több pénzt kap, mint a Spice Girls többi tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180208-victoria-beckham-lehet-hogy-tobb-penzt-kap-mint-a-spice-girls-tobbi-tagja.htmlTöbb oka is lehet a hírességnek arra, hogy újra csatlakozzon a Spice Girls-höz, vagy ahogyan ő mondja "a lányaihoz". TV + Sztárok--Camilla hercegné lányát is meghívták Harry herceg májusi esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-camilla-hercegne-lanyat-is-meghivtak-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojere.htmlÚgy tűnik, Camilla hercegné korábbi házasságából született lánya, Laura Lopes is ott lesz Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--Rúdtáncosként mutatja meg szexi idomait Rózsa Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180208-rudtancoskent-mutatja-meg-szexi-idomait-rozsa-csilla.htmlNehéz sportot választott Rózsa György lánya, Csilla, aki a balett után rúdtáncra váltott. Úgy tűnik tökéletesen boldogul, hiszen közösségi oldalára feltöltött képei nemcsak a mozdulatok művészi és kecses megformáltságáról árulkodnak, hanem bomba alakjáról is. TV + Sztárok--Balesetet okozott Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-autobalesetet-okozott-brad-pitt.htmlBalesetet okozott Brad Pitt: a színész két autónak koccant Los Angelesben. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.