Kiderült: kisfiút hord a szíve alatt Balássy Betty

kisfiú Varga Feri Balássy Betty gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusra várja harmadik közös gyermekét Balássy Betty és Varga Feri, most pedig az is kiderült, az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt.

Korábban már többször meséltek születendő gyermekükről Balássy Betty-ék, kiderült, hogy a kicsi teljesen váratlanul toppant be az életükbe, ugyanakkor nagyon örültek neki, hiszen terveztek harmadik babát, csak egy kicsit később.

A sztárpár most ultrahangos vizsgálatra indult, ahova a TV2 kamerái is elkísérték őket. Kiderült, a júliusban születendő csöppség fiú lesz és már meg is van a neve: Varga Miksa Bendegúznak fogják hívni a büszke szülők.

Jelenleg a 15. terhességi hétben van a picike, a becsült súlya 15 dekagramm és 15 centi körül van a hossza" – árulta el a 37 éves énekesnő orvosa.

Hajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.