Közösségi oldalán fakadt ki a négygyermekes anyuka, amiért ő viszi az egész háztartást

házasság feleség takarítás házimunka férj segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintem nem listákkal kellene bombáznia a feleségeknek a férjeiket, hanem természetes kell, hogy legyen az, hogy együtt végzik el a ház körüli teendőket. Elégedetlenségének Facebook oldalán adott hangott a négygyermekes Constance Hall. A bejegyzést már több mint 200 ezren kedvelték.

A négygyermekes édesanya és blogger, Constance hall nemcsak azt elégelte meg, hogy a férje nem veszi észre, mindent ő csinál a hát körül, de azt is, hogy akkor sem segít, amikor megkéri rá - írja a someecards.com. Egyszerű kérései voltak: szerette volna, ha párja kivinné a szemetet vagy épp bevásárolna. Kérései süket fülekre találtak, így egyik bejegyzésében fakadt ki.

Úgy tűnik itt már több megértésre lelt, hiszen nemcsak nők, de férfiak is számos kommenttel jutalmazták bejegyzését, ami már több mint 200 ezer kedvelésnél tart. Constance úgy véli ugyanis, hogy nem a nő feladata, hogy megtanítsa a férfiakat a törődésre, maguktól kell észrevenniük azt, hogy ki kell venniük a részüket az otthoni munkából is.

Egy férfi kommentelő leírta például, hogy ő nem segít a feleségének, hanem ő is kiveszi a részét a munkából, hiszen társakként élnek együtt, így neki is ugyanolyan feladatai vannak.

A poliamoria, azaz a többszerelműség, mint valós párkapcsolati forma - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180213-a-poliamoria-azaz-a-tobbszerelmu-parkapcsolati-forma-interju.htmlA poliamoriáról, azzal, hogy egy ember egyszerre több másikba is lehet szerelmes egy korábbi cikkünkben már beszélgettünk Szurovecz Kitti írónővel, aki könyvet írt erről a fajta etikus nonmonogám világról. Most egy poliamor kapcsolatban élő hölggyel beszélgettünk, akinek jelenleg két férfi van az életében, valamint megkérdeztünk két szakértőt is a témában. Család--A házasság intézményének evolúciójahttp://www.life.hu/csalad/20180212-a-hazassag-intezmenyenek-evolucioja-eskuvo.htmlA házasság hete remek lehetőséget teremt arra, hogy kicsit belemélyedjünk, magának a házasság intézményének történetébe, szárazságtól mentesen. Onnantól kezdve, hogy a házasság lényegében nem jelentett semmit, az egyházi áldás elengedhetetlenségén át, egészen a polgári szerződéssé minősítésig. Számos érdekes tényt gyűjtöttünk össze, mind globális, mind hazai tekintetben. Egész biztos, hogy lesz, ami meglep és meghökkent majd. Család--Megszólalt Andrea, az anya, aki Geréb Ágnessel szült és meghalt az egyik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180212-megszolalt-andrea-az-anya-aki-gereb-agnessel-szult-es-meghalt-az-egyik-kisfia.htmlGeréb Ágnest két év tényleges fogházbüntetésre ítélték, miután két általa levezényelt otthonszülésnek is tragédia lett a vége. Az anyák eddig még sosem szólaltak meg, az egyik azonban most kivételt tett: neki 2003-ban születtek ikrei, ám az egyik oxigénhiányos állapotban jött világra, és fél évvel később meghalt. Család--Kiderült: kisfiút hord a szíve alatt Balássy Bettyhttp://www.life.hu/csalad/20180212-kiderult-kisfiut-hord-a-szive-alatt-balassy-betty.htmlJúliusra várja harmadik közös gyermekét Balássy Betty és Varga Feri, most pedig az is kiderült, az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt. Család--Szabó Zsófinak így telik az idei Story Gálahttp://www.life.hu/csalad/20180210-szabo-zsofinak-igy-telik-az-idei-story-gala-otthon-babazik.htmlA szép műsorvezető még a legnagyobb sztárgála kedvéért sem bízta másra kisfiát. Így azt, hogy miként tündökölt a partin, nem láthatjuk, de édes babafotója kárpótol minket. Család--Még mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válóperehttp://www.life.hu/csalad/20180210-elhuzodik-angelia-jolie-es-brad-pitt-valopere.htmlA US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.