Ördög Nóra a családi életéről és egy újabb baba vállalásáról nyilatkozott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baba család gyermek Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra sokat küzdött azért, hogy anya lehessen, sok kudarc után lett pozitív az első terhességi teszt.  Ma már két gyönyörű gyermek édesanyja, és elárulta, lesz-e harmadik csemete.

Ördög Nóra és családjának kalandjait mindannyian nyomon követhetjük, így jobban megismerhettük a műsorvezetőt, a férjét és a gyermekeiket is. Rengetegen szeretik a vidám és harmónikus családot, több mint 80 ezer feliratkozó követi az utazásaikról készített videókat, melyben természetesen a gyerekek is szerepelnek. Nóri a Lokálnakelárulta, soha nem is akarták rejtegetni őket.

Ördög Nóra elárulta, lesz-e harmadik baba Fotó: Csudai Sándor - Origo

aiv dolog azt gondolni, hogy azzal védem meg a gyerekeket, hogy rejtegetem őket, úgyis mindenki tudja, hogy kiknek a gyerekei.

A feminista mozgalmak legnagyobb eredménye a női választójoghttp://www.life.hu/csalad/20180215-a-feminista-mozgalmak-legnagyobb-eredmenye-a-noi-valasztojog-magyarorszag-anglia.htmlA feministák a 19. század közepétől kezdve harcoltak a nők egyenjogúságért, melynek első állomása a választójog megszerzése volt. Angliában erre 100 éve került sor először. Az akkori brit feminista mozgalmak nagy alakjain túl, bemutatjuk a magyarországi helyzetet is. Család--Állítják: Kulcsár Edina gyermeket vár, ő azt mondja, csak meghízotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-kulcsar-edina-gyermeket-var-o-azt-mondja-csak-meghizott-pcos-miatt.htmlAzt nem lehet nem észrevenni, hogy Kulcsár Edina kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Hogy miért, arról azonban mást mond ő maga és mást a környezete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNemek közti aránytalanságok - 9 ország, ahol jóval több férfi él, mint nő http://www.life.hu/csalad/20180214-nemek-kozotti-arany-orszagok-ahol-joval-tobb-ferfi-el-mint-no.htmlA listában szereplő országok többsége európai. Ez talán meglepő lehet, hiszen azt gondoljuk, hogy az öreg kontinensen, ha nem is minden, de majdnem minden rendben van. Egyre elterjedtebb a nemek közti egyenlőség gyakorlati megvalósítása, ám épp ez okozza sok országban azt, hogy a nők bizony kevesebben vannak. Család--Megmutatta születendő gyermekét Nyári Dia: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180215-megmutatta-szuletendo-gyermeket-nyari-dia-foto.htmlJanuár végén jelentette be a Barátok közt színésznője, hogy gyermeket vár, és most megmutatta, milyen is lesz a születendő csöppség. Család--Belevágott a babaprojektbe Kucsera Gábor és Tápai Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180215-belevagott-a-babaprojektbe-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-terhesvitamin.htmlJöhet a második gyerek Tápai Szabináéknál: a sztárpár a közösségi oldalon adta hírül, belevágnak a babaprojektbe. Család--Újszülött unokájának sem tud örülni Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20180215-megszuletett-pecsi-ildiko-masodik-unokaja.htmlPár napja született meg Pécsi Ildikó fiának második gyermeke. A rengeteg megpróbáltatás után azt hihettük, hogy végre nyugalom és öröm költözik a színésznő családjába, de sajnos nem így történt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.