Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét, hogy ne kerüljön utcára

Forrás: Facebook/Tommy Connolly -
örökbe fogadás Születés család segítség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommy Conolly 23 évesen lett nagypapa, amikor örökbefogadta várandós unokatestvérét azért, hogy a lánynak legyen tető a feje felett. A fiú tanulmányai és a sport mellett pénzt keres, hogy segíthessen rokonának, új otthonba is költöztek.

A 23 éves ausztrál diák, Tommy Conolly egy nap közösségi oldalán kapott üzenetet 17 éves unokhúgától. Volt egy szabadnapja, meglátogatta, a lány pedig elmesélte neki történetét. Évek óta szeretetotthonokban vagy az utcán él, 9 hónapos terhes, a gyermeke apja pedig börtönben van - mondta neki a lány.

Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét Forrás: Facebook/Tommy Connolly

A news.com cikke szerint Tommy nem tétlenkedett, azonnal tudta, hogy segítenie kell rokonának. Magához költöztette a lányt, örökbe fogadta, így az újszülött kisfiút unokájaként neveli. Nagyobb házba költöztek, a tanulmányai és az atlétika edzések mellett pedig dolgozik is, hogy anyagilag is rendben legyenek.

Együtt a frissen alakult család Forrás: Facebook/Tommy Connolly

A történetet egyébként Tommy bátyja, Liam osztotta meg a Facebookon, így már számtalan gratuláló és biztató üzenetet kapnak. Sőt: az újdonsült nagypapát már lányok is megkeresték, sokan megkérdezték, van-e barátnője.

A büszke 23 éves nagypapa Forrás: Facebook/Tommy Connolly

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.