Katalin hercegné egy hídavatáson mutatta meg egyre inkább gömbölyödő pocakját

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
terhesség várandós Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg a Northern Spire híd avatásán vettek részt, ahol a várandós hercegné láttatni engedte egyre gömbölyded pocakját.

Munkavédelmi sisakban és láthatósági mellényben vett részta a Northern Spire híd avatásán Vilmos herceg és Katalin hercegné. Katalin áprilisra várja harmadik gyermekét, most pedig azt is láthatták az avatáson részt vevők, mekkora a pocakja.

Katalin hercegné még munkavédelmi felszerelésben is sugárzóan szép volt Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A Vanity Fair cikke szerint a kismama jelképesen még be is fejezte a híd munkálatait, ugyanis meghúzott egy csavart.

Zöld szövegkabátban és magassarkúban tündökölt a várandós kismama Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool
Korda György és Balázs Klári már tudják élvezni munkájuk gyümölcséthttp://www.life.hu/csalad/20180222-korda-gyorgy-es-balazs-klari-mar-tudjak-elvezni-munkajuk-gyumolcset.htmlEgyre nehezebben mozdulnak ki otthonról, most mégis Floridába utazott Korda György és Balázs Klári. Azt mondják, nehéz év van mögöttük, jó volt egy kicsit pihenni, főleg Klárinak, aki egyedül viszi a háztartást. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoCsonka András szívesen lenne ötvenes apuka, de azt mondja, életmódja most nem alkalmas ráhttp://www.life.hu/csalad/20180222-csonka-andras-szivesen-lenne-otvenes-apuka-de-azt-mondja-eletmodja-most-nem-alkalmas-ra.htmlCsonka András úgy érzi, még 50 éves kora után sem késett le arról, hogy édesapa legyen. Azonban úgy látja, jelenlegi életmódja nem alkalmas a családalapításra. Család--A Salyers és a Deane ikerpárok egyszerre kötnek házasságot, ikertalálkozón ismerkedtek meghttp://www.life.hu/csalad/20180221-a-salyers-es-a-deane-ikerparok-egyszerre-kotnek-hazassagot-ikertalalkozon-ismerkedtek-meg.htmlA 34 éves Josh és Jeremy Salyers egy ikertalálkozón ismerkedett össze egy másik testvérpárral, Brittany and Briana Deane-nel, akikkel kisvártatva szerelembe esnek. Most közös esküvőjükre készülnek. Család--Tovább bővül Gregor Bernadették családja: tévéműsorban árulták elhttp://www.life.hu/csalad/20180221-tovabb-bovul-gregor-bernadettek-csaladja.htmlTovább bővülhet Gregor Bernadett és Szarvas Attila családja, a már meglévő háziállataik mellé hamarosan érkezhet egy újabb kiscica. Család--Téli fagyi variáció – Készítsd el a gyerekekkelhttp://www.life.hu/csalad/20180220-teli-gyumolcsos-fagyi-variacio-keszitsd-el-a-gyerekekkel.htmlA tél még javában tart, hideg szél fúj, havas eső esik, de ahogy kilépünk az óvoda kapuján, a gyerekeim egyszerre állnak elém; „Anya, fagyit szeretnénk!" Nos, sok választásom nem volt, azok a kérlelő szempárok tettre sarkalltak. Ha a gyerekek fagyit akarnak, akkor kapnak. No, de nem ám a téli verziót, ami egy cukorbomba, hanem valami mást. CsaládOrigoTorgyán József özvegyével tudatták, hogy férje sírjának helyreállítása sokáig tarthttp://www.life.hu/csalad/20180221-torgyan-jozsef-ozvegyevel-tudattak-hogy-ferje-sirjanak-helyreallitasa-sokaig-tart.htmlTorgyán József a vihar miatt megrongálódott síremlékének helyreállítása akár egy évig is eltart majd. Özvegye, Cseh Mária bízik abban, hogy hamarosan újra lesz hová virágot vinnie. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.