Varga Izabella két gyermeket nevel, 20 éve játssza ugyanazt a karaktert és még az örökbefogadásról sem mondott le

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Varga Izabella örökbefogadás gyermekvállalás sorozat család gyermek Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig tartogat kihívásokat számára Balogh Nóra karaktere a Barátok közt című sorozatban, de magánéletében is legalább ennyire keresi az új kihívásokat Varga Izabella, aki két kislánya mellé még szeretne örökbe fogadni egy harmadik kisgyermeket is. 

"Húszéves korom óta gondolom így, amikor meglátogattam a Kecskeméti Gyermekotthont. Ott találkoztam egy kislánnyal, aki az ölembe bújt, jött velem játszani, énekelt is nekem. Csodálatos és meglepő volt, ahogy ragaszkodott hozzám" - mesélte a Blikknek adott interjújában Varga Izabella, aki két kislánya után sem mondott el arról a vágyáról, hogy örökbe fogadjon.

Varga Izabella úgy gondolja: otthonuk a nyugalom szigete Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Azt is elárulta, hogy lányai kislányt szeretnének, akit dédelgethetnek, és odaadhatják neki játékaikat. A színésznő azonban azt mondta, neki a neme mindegy lenne. Varga Izabella arról is beszélt a lapnak, hogy Balogh Nóra karakterével akkor kezdett jobban közeledni személyiségük, amikor karaktere és ő is gyermeket vártak.

A szülőség legnagyobb kihívásának egyébként azt tarja, amikor a szülőnek egy lépést hátrálnia kell, és hagynia, hogy gyermeki hibáikból tanuljanak.

Azt is megsúgta a Blikknek, hogy új darabra készül sorozatbeli partnerével, Szőke Zoltánnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.