Kislánya született Robin Thicke-nek, videót is posztolt a kicsiről

baba videó kislány megszületett Robin Thicke cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a második gyermeke Robin Thicke énekesnek, aki már videót is feltöltött a közösségi oldalára a pici babáról.

Elképesztően aranyos videót osztott meg az Instagramon Robin Thicke, ezzel jelentette be kislánya érkezését. A kis Mia Love épp büszke apukája karjaiban sírdogál, ismerkedik a világgal.

A 40 éves énekesnek ő a második gyermeke, előző házasságából ugyanis született egy fia, az immár 7 esztendős Julian. Thicke és barátnője, April Love Geary tavaly augusztusban jelentette be a kislány érkezését - írja a Metro.

On 2/22 at 13:33 Mia Love Thicke was born. Thank you God and April Love ❤️!

Robin Thicke (@robinthicke) által megosztott bejegyzés,

Halálfélelméről vallott Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-halalfelelmerol-vallott-nanasi-pal-dubaj.htmlNánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe. TV + Sztárok--Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kitalalt-egykori-tarsairol-a-neoton-familia-enekesnoje-pal-eva.htmlÚgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. TV + SztárokOrigoAmerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--67 évesen dobta le a ruháit Jane Seymour - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-67-evesen-dobta-le-a-ruhait-jane-seymour-foto.html67 évesen is ledobta a ruhát Jane Seymour, aki ezzel a Playboy legidősebb modellje lett. TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.