Kulcsár Edina ősszel édesanya lesz, már megmutatta az első felvételt gyermekéről

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
kép fotó terhesség várandós Kulcsár Edina gyermek gyermekáldás ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak a napokban látott napvilágot a hír, miszerint Kulcsár Edina kisbabát vár, máris megmutatta a gyermekről készült első képet. 

Kulcsár Edina és párja, Csuti ősszel szülők lesznek, láthatóan nagyon boldogok a kis jövevény érkezésétől. Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint kisbabájuk lesz, a leendő édesanya máris feltöltötte az első képet születendő gyermekükről. A fotón mindketten sugárzó mosollyal örülnek a kisdednek.

Újabb gyerekkel szeretné megmenteni a házasságát Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20180227-ujabb-gyerekkel-szeretne-megmenteni-a-hazassagat-justin-timberlake-jessica-biel.htmlMásodik gyermeket tervez Justin Timberlake és Jessica Biel. A pár abban reménykedik, hogy a születendő baba újra közelebb hozza őket egymáshoz. Család--Kijátszották az egyházat, és leszbikusként elsőként kötöttek melegházasságothttp://www.life.hu/csalad/20180226-leszbikuskent-elsokent-kotottek-meleghazassagot-spanyolorszagban.htmlMa már a legtöbb országban nem számít kimondottan tabunak a homoszexualitás, főként a leszbikus kapcsolatokkal szemben „elnézőek” az emberek. Ám 117 évvel ezelőtt, ha két nő szeretett egymásba, akkor semmi jóra sem számíthattak; kiközösítés, megvetés. Azok, akik vállalták önmagukat és párra leltek, házasságra még legmerészebb álmaikban sem mertek gondolni. Két szerelmes spanyol nő kivételével, akik kijátszva a rendszert összeházasodtak. Ez az ő történetük. CsaládOrigoKatalin hercegnő hasa alapján jósolják, hogy lányt hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20180227-katalin-hercegno-hasa-alapjan-josoljak-hogy-lanyt-hord-a-szive-alatt.htmlKatalin hercegnő harmadik várandósságát is óriási figyelem övezi, a legnagyobb rajongók már azt is tudni vélik, hogy lány vagy fiú lesz a következő trónörökös. Család--Feje fölé tartotta gyermekét a szakadó esőben, hogy legalább ő ne ázzon: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180227-feje-fole-tartotta-gyermeket-a-szakado-esoben-hogy-legalabb-o-ne-azzon-video.htmlVan, hogy nincs kéznél esőkabát, ha szakad az eső, ilyenkor gyorsan fedett helyet keresünk, és persze, legelőször arra figyelünk, hogy a gyerek ne ázzon. Legalábbis van, aki így gondolkodik, de olyan is, aki nem. CsaládOrigo20 év együttlét után válik Alicia Silverstone színésznő és férje, Christopher Jarecki http://www.life.hu/csalad/20180227-20-ev-egyuttlet-utan-valik-alicia-silverstone-szineszno-es-ferje-christopher-jarecki.html20 év együttlét után Alicia Silverstone színésznő és férje, Christopher Jarecki úgy döntöttek, hogy elválnak: fiuk érdekében azonban továbbra is szoros barátságban maradnak. Család--Megszületett Kardos Eszter színésznő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20180227-megszuletett-kardos-eszter-kisbabaja.htmlKardos Eszter, a Barátok közt Vandája októberben jelentette be, hogy babát vár. Kisfia születését tegnap tudatta a színésznő.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.