Zimány Linda édesanyjával közös fotót tett közzé, pedig ritkán mutatja ma rokonait

édesanya kép fotó anya Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában saját magáról és mindennaprajiról tölt fel fotókat közösségi oldalára Zimány Linda, családtagjait szinte soha nem mutatja meg követőinek. Most azonban egy édesanyjával közös képpel kedveskedett rajongóinak. 

"Mom and me. Anyás nap. Mindig boldog vagyok, amikor anya Pesten meglátogat és kicsit csajoskodhatunk együtt" - írja az Instagram oldalára föltött fotóhoz Zimány Linda, aki szokásától eltérően nem saját mindennapjairól posztolt fotót, hanem egy édesanyjával közös képet tett közzé. A szépség ritkán mutatja meg rokonait, családtagjait, most kivételt tett.

Mom and me❤️ Anyás nap Mindig boldog vagyok, amikor anya Pesten meglátogat és kicsit csajoskodhatunk együtt❤️

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Férjéről és testvéréről posztolt Béres Alexandra: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ferjerol-es-testvererol-posztolt-beres-alexandra-fotok.htmlTestvérével, Rékával és férjével, Krisztiánnal posztolt közös fotót Béres Alexandra. Család--Kulcsár Edina ősszel édesanya lesz, már megmutatta az első felvételt gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180228-kulcsar-edina-osszel-edesanya-lesz-mar-megmutatta-az-elso-felvetelt-gyermekerol.htmlMég csak a napokban látott napvilágot a hír, miszerint Kulcsár Edina kisbabát vár, máris megmutatta a gyermekről készült első képet. Család--Ekkorát nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ekkorat-nott-szabo-zsofi-kisfia-mendel-foto.htmlImmár 12 hetes Szabó Zsófi kisfia, és a csinos sztáranyuka most egy fotót is mutatott arról, mekkorát nőtt már Mendel. Család--Újabb gyerekkel szeretné megmenteni a házasságát Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20180227-ujabb-gyerekkel-szeretne-megmenteni-a-hazassagat-justin-timberlake-jessica-biel.htmlMásodik gyermeket tervez Justin Timberlake és Jessica Biel. A pár abban reménykedik, hogy a születendő baba újra közelebb hozza őket egymáshoz. Család--Kijátszották az egyházat, és leszbikusként elsőként kötöttek melegházasságothttp://www.life.hu/csalad/20180226-leszbikuskent-elsokent-kotottek-meleghazassagot-spanyolorszagban.htmlMa már a legtöbb országban nem számít kimondottan tabunak a homoszexualitás, főként a leszbikus kapcsolatokkal szemben „elnézőek” az emberek. Ám 117 évvel ezelőtt, ha két nő szeretett egymásba, akkor semmi jóra sem számíthattak; kiközösítés, megvetés. Azok, akik vállalták önmagukat és párra leltek, házasságra még legmerészebb álmaikban sem mertek gondolni. Két szerelmes spanyol nő kivételével, akik kijátszva a rendszert összeházasodtak. Ez az ő történetük. CsaládOrigoKatalin hercegnő hasa alapján jósolják, hogy lányt hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20180227-katalin-hercegno-hasa-alapjan-josoljak-hogy-lanyt-hord-a-szive-alatt.htmlKatalin hercegnő harmadik várandósságát is óriási figyelem övezi, a legnagyobb rajongók már azt is tudni vélik, hogy lány vagy fiú lesz a következő trónörökös. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.